Сестрата на Преслава лудна по йогата: Учи и нея на тайните й!

Гласувайте за статията

Сестрата на Преслава се запали по йогата!

Сестрата на Преслава се запали по йога. Фолклорната изпълнителка Ивелина Колева показа изненадваща гъвкавост. Родената в Добрич певица се отдаде на източният спорт, за да се поддържа в добра форма.

Преслава

Сестрата на Преслава я учи на йога, Ивелина Колева лудна по нея

Ивелина Колева показа впечатляваща гъвкавост. Тя вече може да стои на главата си, както и да се извива в трудни пози от йогата.

Сестрата на хитовата поп фолк дивата идвала в залата все по-често. Певицата вае тяло с упражнения, които се наричат със звучното име йогалатес. Това е била супер интересна двигателна практика, обяснявала Колева с вещина.

При тези упражнения се използват елементи от йогата, стречинга, разтягане и мускулни съкращения, които се използват при пилатес.

Ивелина Колева веднага сподели на последователите си в мрежата своето най-ново спортно увлечение. И моментално под снимките й заваляха от положителни коментари.

Ивелина е майка и има дъщеря. Но винаги е впечатлявала с добра фигура. По новото си увлечение тя е запалила и по-малката си сестра Преслава. Пухкавата фигура на Преси от зората на кариерата й винаги я тормозела.

Именно заради този спомен тя отслабна драстично и мнозина от феновете й се притесниха, че е болна от анорексия.Ивелина Колева обаче споделила със сестра си, че ако тренира йога ще остане слаба и на всичкото отгоре ще се чувства превъзходно.

Фолклорната изпълнителка я убедила, че йогата променя не само тялото, но и съзнанието й. Това тя не спира да споделя в мрежата, а потребителите я подкачат, че изглежда не само по-гъвкава, но и по-млада.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар