Софи Маринова втрещи: На мъжа трябва да му е голям, дебел и тежък! (виж какво изцепи ромската перла)

Софи Маринова втрещи: На мъжа трябва да му е голям, дебел и тежък! (виж какво изцепи ромската перла)
3.75 (75%) 4 votes

Софи Маринова успя да сащиса всички с щенията си за мъжкото достойнство!

Докато нейния или уж нейния Гринго е в затвора, Софи Маринова никак не тъжи. Певицата май бързо си изплака сълзите и забрави мъката по любимия си. Нещо повече – отдаде се на мечти и размисли за размера на мъжкото достойнство.

Софи Маринова

Софи Маринова взриви с мераците си за мъжките атрибути

Наскоро Софи Маринова споделила пред близки приятелки, че е най-добре ако оная работа на мъжа е голяма, дебела, ама и по-тежичка. Ще я мята ли Софка, ще я вдига за бицепси ли, не е ясно. Но така си предпочита женицата.

„Има си значение то, има си. Всички викат, че размерът нямал значение, но друго си е като ти е по-тежичък и голям. На Гринго така му беше – виждате го какъв е огромен, висок и силен, пък е зодия Лъв. Сами си представете какво има там долу в панталоните“, смее се Софи Маринова.

Е, за жалост обаче тя ще има доста да изчака, докато отново се порадва на питона в гащите на опандизения си избраник. Както е тръгнало, Гринго май скоро няма да се види на свобода. А кой ще радва Софито през това време, само тя си знае.

Маринова ще бъде доста заета през следващите няколко месеца, тъй като се включи в шоуто „Като две капки вода“. Тя прие поканата на Маги Халваджиян, който напоследък забрави всичките си предразсъдъци относно чалгата.

Какви ще ги върши Софи Маринова на сцената и дали ще си хареса „мъжеството“ на някой свой колега, предстои да видим по време на формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар