Мария сам самичка за Свети Валентин

Мария сам самичка за Свети Валентин
5 (100%) 1 vote
Мария

Мария ще бъде на участие навръх Свети Валентин

Мария няма да празнува с приятеля си празника на влюбените

Причината за това е, че старозагорският бизнесмен е избрал утре вечер да бъде със семейството си – пише „България днес“. Уговорката между двамата е да се виждат единствено в почивните дни, а през седмицата Мария да си стои в София. Тъй като празникът на влюбените се пада в сряда, двамата ще се радват един на друг от разстояние – коментира изданието.

Чалгарката много тежко приела новината, че ще е сама на 14 февруари, и затова решила да запълни празнината с много работа. Мария е приела ангажимент утре вечер в популярна столична дискотека, където ще бъде в компанията на разгорещени студенти, но не и на възлюбения си.

След официалната си раздяла с младия милионер Християн Гущеров изпълнителката се лута в търсене на любовта и не може да се установи при един мъж. Мария дори правеше опити да се върне при бившия си съпруг, но той така и не се съгласи да я приеме обратно в живота и дома си, тъй като не беше съгласен с начина ѝ на живот – обикаляне по дискотеки, разголвания пред непознати мъже и често отсъствие от вкъщи. Сега Мария може да живее точно по този начин, но няма при кого да остане за празника на влюбените. Затова и решила, че ако има много работа, няма да мисли за проблемите си в личния си живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мария сам самичка за Свети Валентин”

  1. баба Гуна

    февр. 13. 2018

    Горката!!!! Неописуема мъка!!!! Мара отварачката щяла да остане сама на 14-ти февруари!!!! Марче, хващаи вибратора и си го наври нали знаеш къде!!!!

Добавете коментар