Веселин Маринов с изненада за Свети Валентин (Каква ли?)

Гласувайте за статията

Веселин Маринов подготвя изненада за празника на влюбените

Веселин Маринов отново подготвя изненада. Утре е един от най-хубавите празници. Някои ще празнуват денят на влюбените, други ще отбележат празника на виното. А какво ще празнува Веско Маринов?

Маринов е подготвил изненада за всички свои фенове и почитатели, но не свързна с външния му вид този път. Почти всички песни на певеца са свързани с това необяснимо чувство – любовта, но и с виното. На 14-ти февруари изпълнителят отправя специално послание с новата си песен. Веско Маринов ще зарадва почитателите си с премиерата на най-новия си видеоклип – „Жената на живота ми”.

Изборът на датата, разбира се, не е случаен. Посланието на песента е свързано с любовта. За изпълнителя мелодията на песента е нещо много лично, защото я чува за първи път на сватбата на дъщеря си Йоанна. Това е и основната песен в 28-мия албум на певеца – „Представи си”. Той съдържа 12 песни, които Веселин Маринов представи през лятото на отминалата 2017-та година.

„Всеки път, когато създам нова песен и тя обсеби моите мисли за нейния път, затварям очи и отварям сърцето си, за да си поговоря насаме с него. Тогава музиката и нейното послание изпълват цялата ми душа и осъзнавам едно – искам много неща от живота, имам много мечти и надежди, които да постигна и те ме карат да разширявам желанията си за нови проекти и амбиции”, казва Маринов за албума си.

„Но в тези мигове на откровения със себе си осъзнавам, че всъщност ми трябва само едно. И то е любов. Любов, с която да се събуждам. Любов, която да виждам край себе си, когато вървя по улиците. Любов, която да звучи от ефира на радиата и да е главната тема във всички новини”, допълва Веско за чувството, без което не можем – любовта.

Веселин Маринов подготвя изненада за празника на влюбените

Веселин Маринов подготвя изненада за празника на влюбените

„Жената на живота ми” разказва за онази единствена и неповторима любов, за която всеки един от нас мечтае. Красивите стихове са написани от Мариета Ангелова, а видеоклипът, който ще видим утре, ще допринесе за празничното ни настроение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар