Иво Аръков затъна след ВИП Брадър (Вижте как съсипа кариерата си)

Иво Аръков затъна след ВИП Брадър (Вижте как съсипа кариерата си)
1 (20%) 1 vote

Иво Аръков сам съсипа кариерата си с участието си във ВИП Брадър

Иво Аръков се прецака с участието си в риалити формата

Иво Аръков затъна след ВИП Брадър. Актьорът сам прецака кариерата си с участието си в риалити формата и успя доста успешно да изчезне за доста време от светлините на прожекторите. Като сам си затръшна вратата към театъра.

Когато преди 2 години Иво взе решението да замени кариерата си за участие в риалити формата „ВИП Брадър”, мнозина от колегите му се изненадаха. Аръков далеч не бе привлечен от хонорара за шоуто, както от възможността да се сдобие с нова популярност и да бъде привлечен за роли от режисьорите. Най-близките му хора, сред които и менторът му в Академията Атанас Атанасов го разубеждаваха да предприема подобна крачка, но Иво до последно отказваше да чуе съветите им.

Иво АръковЗалагайки на славата си покрай аферата с Мика Стоичкова, той реши да напусне щатното си място в театъра, за да има повече свобода. Тя обаче не му донесе нищо повече от безцелно обикаляне по кастинги, за които така и не получаваше ангажименти. Ако не бе щастлива случайност, навярно той вече съвсем щеше да е окъсал за пари. От това положение обаче го измъкна предложението на водещата Радост Драганова да й партнира в развлекателното шоу „Мармалад”.

„Радост буквално го измъкна от калта с тази оферта. Иво беше почнал да се отчайва, че кариерата и живота му са тръгнали надолу. Чудеше се какво да прави, когато тя му предложи работата”, издават близки до хубавеца.

След като преди 3 години Аръков се раздели с дъщерята на Христо Стоичков Мика животът му стремглаво тръгна надолу. Всичко това накара звездата да изчезне от светските среди, докато не си стъпи на краката и отново да има с какво да се похвали. Няколко месеца Иво дори избра да се премести от София в Пловдив, където се надявал да се поуспокои от всички промени в живота си. В действителност след Мика имал едно-две известни гаджета, които обаче бързо се измъкнали от по-сериозни отношения с него. Никоя не искала да влиза в сериозна любов с актьора, които имал навика доста да драматизира.

Предложението на Радост Драганова обаче обещава светлина в тунела за Иво, който скоро пак ще се завърне в класациите на най-желаните звездни ергени, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар