Хороскоп за 12 февруари, понеделник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Няма да липсват трудности заради проблеми, създавани ви за пореден път от ваши неприятели. Умножете спестяванията си с малки, но печеливши инвестиции, които можете да обмислите днес. Не пренебрегвайте възможностите си за контакти.

Телец
Очаквайте предложение за делово задгранично пътуване през следващата седмица и преценете финансовите си възможности. Не давайте съгласие за подписване на споразумение, за което обсъжданията не са завършили, защото може да се окаже, че са злаупотребили с вашето доверие.

Близнаци
Не е желателно да пътувате. Очаквайте разправии, които ще трябва да изтърпите, ако ви повикат на работното ви място, защото сте в пълно противоречие с вижданията на вашите колеги. Не предизвиквайте нежелателни промени само защото сте се заинатили. Могат да ви доведат до пърев провал, особено свързаните с работата ви, ако сте заети служебно.

Рак
Преди обед ще научите за неочаквани разходи заради ваши роднини, за които не сте уведомени. Новината съвсем няма да ви зарадва, но пък не вдигайте вечерта скандал в семейството си. На работното си място се справете със задълженията си и вечерта се приберете навреме у дома.

Лъв
Промени на работното място ще преобърнат програмата ви. Задължително се откажете от обедната си почивка и обсъдете плановете си с вашите колеги. Ако гледате на предложенията, които ви отправят с очите на разума и не фантазирате обзети от песимизъм, успехът е с вас.

Дева
Дайте възможност на колегите си да се изявят самостоятелно на работното място. Разчитат изцяло на вас, но е време да им докажете, че и те имат отлична подготовка и знания. Отсъствието на ваш колега и възможността да отхвърлите и неговата работа не е във ваш интерес. Откажете му. Нека друг се заеме с тази задача.

Везни
Откъснете се от монотонното си ежедневие и се предпазвайте от ударите на ваши неприятели. Причината са поредните ви блестящи успехи и новото социално положение, което сте си извоювали. Предстоят ви пътувания и полезни срещи. Не ги отказвайте, дори и ако са свързани с предстояща задгранична командировка.

Скорпион
Склонни сте да преимате сериозно и шеговитата критика. Денят не е благоприятен за осъществяване на делови контакти. Не разчитайте, че новите ви познати, с които се срещате днес, ще ви отворят път към бъдещи успехи.Овладейте бликащата емоция и поработете върху спешните си служебни задачи.

Стрелец
Въпреки напрегнатия ден обмислете как да предприемете реформи на работното място, особено ако сте управители на производствена фирма. Очаквайте информация за предстоящи финансови постъпления. Покажете готовността си да се захванете с нова работа, разчитайки на умението си да се приспосомявате бързо.

Козирог
Внимавайте защото и днес не сте се отказали от прибързаните и необмислени действия. Не давайте неизпълними обещания, за да се освободите от досадниците, искащи заеми. Завършете започнатите задачи до края на деня. Не го ли сторите, ще ги проточите във времето и ще навредите на авторитета си.

Водолей
Прибързаността е във ваша вреда още от сутринта. Предстои ви среща на събитие, в което днес сте задължени да вземете участие, въпреки че не искате да си губите времето, но е от значение за авторитета ви. Запознанствата ще са ви полезни. Неприятели се опитват за пореден път да усложнят отношенията с близките ви.

Риби
Спечелете сърцата на най-големите си неприятели. Тази привидно трудна задача всъщност е много лесна, стига да си поставите ясна цел и да знаете кого искате да върнете в живота си. На работното място не са изключени неочаквани трудности, особено ако замислените идеи са свързани с рисковани действия и колегите ви отказват подкрепата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар