С тази диета Емилия свали 7 кг за 3 дни (Вижте я)

С тази диета Емилия свали 7 кг за 3 дни (Вижте я)
5 (100%) 1 vote

Емилия успя да си върне мерките преди раждането

Скоро след раждането на малката Мира, Емилия се върна на сцената. И въпреки, че в началото не беше в топ форма, изпълнителката бързо успя да си върне тънката талия.

Пайнерката разкри своята тайна за ударно вталяване. Диетата, която тя спазва е изключително строга. И поради тази причина трябва да сте стриктни в изпълнението й. В никакъв случай не я правете за период, по-дълъг от 3 последователни дни.

В такъв случай може да навредите на тялото си, коментира изпълнителката. Важното е да спазвате стриктно количеството на разрешените за консумация продукти. А те са килограм червено цвекло и 1,5 кг кисело мляко.

Всичко това се консумира по няколко пъти в рамките на деня. Възможно е да приемате двата продукта заедно или отделно. Задължително е цвеклото предварително да се свари. Може да го пасирате заедно с киселото мляко и приготвената смес да приемете на няколко пъти през деня.

Емилия споделя, че благодарение на този режим е свалила 7 кг за 3 дни. Но свалените кг все пак зависят и от това колко има да сваляте, тъй като тази диета е насочена преди всичко към топене на мазнините и изчистване от токсините.

След края й идва ред на захранването, което започва с риба и нетлъсто месо. Трябва да внимавате и да не допускате преяждане, съветва Емилия.

Певицата припомня, че по време на режима трябва да се пие много вода – по два литра дневно, за да не се обезводните и да помогнете на тялото да изхвърли токсините, пише За жената.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар