Ива Софиянска взе важно решение

Ива Софиянска взе важно решение
5 (100%) 1 vote

Ива Софиянска взе важно решение за живота си

Ива Софиянска взе решение, което ще преобърне целия й живот. Телевизионерката никога не е крила, че мечтае за голямо семейство и не се е отказала идеята си да създаде такова. Въпреки, че тя вече е майка на момиченце и момченце, планира и още едно дете.

Пред приятелките си Ива Софиянска коментира, че може би тази година и това ще се случи. Журналистката споделила с тях, че според астрологичните прогнози периодът е благоприятен за зачеване на дете. Тя вече обмисля варианта да се възползва от този аспект на звездите.

Очевидно работата на пълен работен ден също не притеснява Ива Софиянска. Тя е на мнение, че семейството е това, което има стойност. Всичко останало е просто суета.

Единственото, което й дава сили, е именно обичта на любимите хора. Наследницата на бившия столичен кмет допълва, че след тежкия работен ден най-много я радва присъствието на децата и съпруга й.

Ива Софиянска твърди, че подписът не е променил нищо в отношенията й с Антон. С него дори са по-щастливи, откакто в живота им са се появили децата.

Бившата моделка не спира да хвали съпруга си и твърди, че той е невероятен баща. Тя не крие, че Антон й помага много в грижите за децата.

Единственото, което не е й допада е децата й постоянно да бъдат охранявани. Но с оглед на неприятните събития напоследък, щерката на Стефан Софиянски вече се е примирила и с този факт, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар