А, честито: Слави Трифонов вече официално е перничанин!

А, честито: Слави Трифонов вече официално е перничанин!
4 (80%) 1 vote

Слави Трифонов вече официално е перничанин!

Слави Трифонов вече официално смени адресната си регистрация. Шоуменът, който е роден в Плевен, вече не е жител на столицата, а на Перник. Той лично е сменил адреса си в миньорския град.

Слави Трифонов

Слави Трифонов смени адресната си регистрация, вече не е столичанин

През миналата есен водещият на „Шоуто на Слави” по Би Ти Ви се нанесе в палата си в пернишкото село Кладница. Имението на Дългия се строи цели три години и накрая вече е готово за живеене.

Тузарската къща е построена от строителния бос Слави Транспорта. Материалите по къщата са изцяло внос от Германия.

Според малцината, прекрачили тузарската къща на Дългия, тя няма аналог в страната. Спецове твърдят, че луксозния палат на Слави Трифонов струва най-малко пет милиона.

Сред екстрите в имението му изпъква модерния киносалон, който се оценява почти на един милион.

В края на миналата година имотът на учиндолеца е придобил акт 16. И веднага след това Слави Трифонов е сменил адресната си регистрация в Перник.

„Дойде лично, с документ за самоличност, с удостоверение за раждане и с документ за собственост на къщата в Кладница. Сега вече е жител на Перник”, доволни са от новия виден съгражданин от общината в миньорския град.

Имението на водещия на шоуто разполага още с огромен външен басейн, който се отоплява с мощни соларни батерии. Дворът е грамаден и обхваща площ от четири декара. Палатът е ситуиран на площ от 1200 квадратни метра.

Гледката от имението е смайваща. От палата на Слави Трифонов се разкрива цялата красота и величие на Витоша планина. Дворът на лъскавата къща разполага още с барбекю и модерен фитнес салон. Зелените площи са аранжирани с много дървета и редки растителни видове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “А, честито: Слави Трифонов вече официално е перничанин!”

  1. Георги благоев

    юли 17. 2018

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар