Отново орязват сериала „Сега и завинаги“. Вижте откога!

Отново орязват сериала „Сега и завинаги“. Вижте откога!
4.25 (85%) 4 votes

Сериите стават отново по 45 минути

Би Ти Ви съобщи лоша новина за почитателите на сериала „Сега и завинаги“.

Оказва се, че медията предвижда да скъси отново епизодите на хитовия турски сериал „Сега и завинаги“.
До 23 февруари, включително сапунката ще се излъчва всяка делнична вечер от 20 до 21.30 ч. това означава, че дотогава почитателите на сериала ще имат възможността да се наслаждават на 70-минутни епизоди, които заедно с рекламите стават час и половина.

Още от 26 февруари (понеделник) обаче, сериалът „Сега и завинаги“ ще бъде орязан отново. Почитателите му ще могат да се наслаждават само на 45-минутни серии. Причината за това е стартът на новия пролетен сезон, откогато ще се завърнат редица риалити формати в ефира на Би Ти Ви.

"Сега и завинаги"

Сериите стават отново по 45 минути

Именно поради тази причина от горепосочената дата сериалът „Сега и завинаги“ ще се излъчва в интервала от 20 до 21 ч., както беше преди.

Тази вечер почитателите на сериала ще могат да видят как Назан се моли на глас мъките й от нарочното падане по стълбите да не са отишли напразно. В същото време цялата вина за случилото се бива стоварена върху Елмаз, за която Назан твърди, че я е нападнала.

При все, че отначало Джахит не вярва на съпругата си, леля му продължава да налива масло в огъня. В крайна сметка тя успява да го убеди, че цялата вина за инцидента е на Елмаз. Самата Айтюл знае много добре, че Елмаз няма никаква вина за случилото се, тъй като Назан сама е полетяла по стълбите, но вижда в случката прекрасна възможност да я изгони от дома им.

В крайна сметка Назан успява да се изкара не само жертва, а и твърде снизходителна, тъй като успокоява Джахит, че няма да подаде жалба срещу Елмаз заради детето, което чака. Какво още ще се случи в епизода тази вечер, можете да разберете от 20 ч., пише zajenata.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Отново орязват сериала „Сега и завинаги“. Вижте откога!”

  1. Prince

    февр. 08. 2018

    АЗ мога да ви кажа какво ще се случи до финалът… олигофрени… В турция сериалът беше 69 серии.. в бг го направиха 169 ,, , простотия бг…

Добавете коментар