Нови неприятности застигнаха Мария Илиева

Гласувайте за статията

Свекърва й отново й се разсърди

Само броени дни след раждането на първородната си рожба, Мария Илиева бе застигната от поредната порция сериозни семейни проблеми.

Оказва се, че родителите на изгората й Георги – Даниела и Иван Михайлови, са й кръвно обидени. При все, че вече са изминали две седмици от появата на малкия Александър на бял свят, семейството на половинката й все още не е изявило желание да види внучето си.

Причина за новата разправия станал фактът, че Мария Илиева не кръстила бебето на нито един от двамата родители на изгората си. Свекърва й не можела да си намери място от яд, нито пък думи, с които да опише възмущението си.

Мария Илиева

Семейството на Георги отново се разсърди на Мария Илиева

Припомняме, че тя я недолюбва още от самото начало поради факта, че са почти набори. Поради тази причина майката на Георги била категорична, че Мария Илиева не е подходяща за сина й. Въпреки всичко обаче мнението й било пренебрегнато с лека ръка.

Факт е, че родителите на Георги Михайлов никога не харесаха певицата и не успяха да я приемат като своя снаха. Те обаче се надявали, че ще успеят да затоплят отношенията покрай раждането на бебето. Вместо това скандалът се разпалил с нова сила.

Вместо да събере фамилията, малкият Александър я разединил. Свекървата била много обидена за това, че Мария Илиева не кръстила детето си на бащата на Георги – Иван.
За разлика от нея, свекърът приемал много по-леко ситуацията. А свекървата направо я зачеркнала.

Това, което направи силно впечатление на всички бе фактът, че майката на бившия футболист, която е изключително активна в социалните мрежи, не отбеляза, че е станала баба. Тя изобщо не се похвали с раждането на внучето си.

Същото важи и за сестрата на Георги – Виктория, която също пропусна да се похвали, че е станала леля, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар