Родилката Мария Илиева отглежда бебето си сама: Връзката й с Георги Михайлов тотално закъса!

Родилката Мария Илиева отглежда бебето си сама: Връзката й с Георги Михайлов тотално закъса!
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева е разделена с бащата на сина си Георги Михайлов!

Певицата Мария Илиева най-после стана майка. Прехвърлилата 40-те певица роди без никакви проблеми своя първороден син Александър. Раждането премина супер гладко, а бебето се роди здраво и с абсолютно перфектни мерки.

Мария Илиева

Мария Илиева и младият Георги Михайлов не започнаха добре съвместния си живот

Всичко дотук е добре, но близки до Мария разкриха за проблеми между нея и бащата на бебето. Знаем, че това е 26-годишният Георги Михайлов, който живее и работи в Брюксел.

Разстоянието, което го дели с Мария Илиева, е наистина голямо, затова и изпълнителката е изживяла сама всички емоции покрай раждането. Както знаем, тя беше заявила неотдавна, че е готова да се премести да живее в чужбина, за да бъде заедно с половинката си.

Оказа се обаче, че Георги изобщо не бързал да й го предложи. Засега той предпочитал да пътува чат-пат до България, за да бъде с нея и сина си. Но за съвместно и постоянно съжителство и дума не обелвал.

Познати на Мария Илиева са убедени, че пръст в това имат родителите на Георги, които изобщо не харесвали певицата. Още по време на връзката им те не спирали да повтарят на момчето, че Мария е твърде стара за него и нищо добро не го чака ако остане с нея.

Сега, когато тя вече им роди внуче, родителите на Михайлов обмисляли дори варианта да дадат всичко на детето и сина си, но ако с Мария живеят и гледат Алекс по отделно.

„Това е пълно безумие и разсъждения на хора от миналия век. Мария обича Георги и прави всичко, за да се хареса на семейството му. Още не е успяла, но дано поне детето да им отвори очите и да ги накара да размислят“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар