Андреа е една от малкото певици, които могат да се похвалят с толкова върли почитатели!

Със или без Пайнер зад гърба си, Андреа продължава да блести със собствена светлина. Половинката на Кубрат Пулев не спира да доказва, че на практика няма конкуренция на родния музикален пазар - в който и да било стил. [caption id="attachment_540883" align="aligncenter" width="300"]Андреа Най-големият почитател на Андреа я трогна до сълзи с това писмо за рождения й ден[/caption] А днес нейният заклет и ревностен почитател Петър Ангелов за поредна година я поздрави за рождения й ден. Направи го с писмо, което изпрати до сайта ХотАрена.Нет. И което със сигурност е напълнило със сълзи очите на певицата. От щастие. Ето какво написа читателят. "Здравейте! Искам за поредна година чрез вас да честитя рожденият ден на най-хитовата, най-успялата и най-красива певица - Андреа! Андреа вече не е просто име, а се превърна в еталон за качество и новаторство. Андреа дори през изминалата година ОТНОВО успя да натрие носовете на всичките си колежки, като на "Daf Bama Awards", взе титлата за най-добра певица от България!

Успехите ѝ не свършват до тук! Парчето ѝ "Vitamin", освен че се наложи по доста радиа (чуто е и в Гърция и Румъния), бе рамо до рамо с най-гледаната песен в YouTube "Despacito"! Коя друга наша звезда е имала честта да бъде номинирана до такива песни и големи имена?! Никоя, освен Андреа!

Андреа успя да реализира още един проект през 2017 година! "Строго забранено" със скандалната Сузанита! Какво да ви кажа, Андреа си е Андреа - знае каква е рецептата за хит! По-интересното е, че дори бившите ѝ продуценти я искат обратно. Е как няма, тя е изградено име и набира все по-голяма популярност навън. Тя обаче е непреклонна заради схемите и мръсните игри, но това е друга тема. Скъпа Андреа, пожелавам ти европейски, световен хит! Пожелавам ти скоро да се наредиш до водещите имена в световната музика, защото има какво да покажеш и да оставиш следа след себе си на сцената! Пожелавам ти да бъдеш жива и здрава и много успешна. Пожелавам ти в личен план, да се случи това, което искаш. Искам никога да не спираш да ни радваш с творчеството си! За мен винаги си била и ще бъдеш номер едно! Завършвам пожеланието си с едно предизвикателство... Би ли направила песен по мой текст?", пише Петър Ангелов.