Аделина Радева пази кошмарни спомени от работата си в БНТ

Аделина Радева пази кошмарни спомени от работата си в БНТ
3.5 (70%) 2 votes

Аделина Радева няма да забрави кошмарната случка цял живот

Наследницата на Ани Цолова – Аделина Радева пази кошмарни спомени от работата си в БНТ. Блондинката никога няма да забрави случката, която е преживяла преди няколко години. Тогава журналистката дори си помислила, че няма да се прибере жива у дома.

По онова време новата екранна половинка на Виктор Николаев беше изпратена в Атина, за да отрази протестите там. Неочаквано тя била връхлетяна от тълпа неонацисти, които започнали да я удрят и да я търкалят по пътя.

Заедно с нея пострадал и операторът на БНТ, който трябвало да снима репортажа. В този момент единствената мисъл, която минавала през ума на журналистката е, че няма да се измъкне жива от това.

За щастие тя успяла да се отърве единствено с физически наранявания. Но шока от преживяното не я напуснал дълго след това. И до днес тя все още не може да се отърси от този ужас и в съзнанието й изплуват мрачни спомени от кошмарния ден.

В този период тв водещата била постоянен обект на ало измамници, които не спирали да звънят на стационарния й телефон. Първоначално тя не обръщала внимание на заплахите й. Но след като започнали да отправят заплахи директно към нея и към семейството й, Аделина Радева изпаднала в паника.

Тя се страхува най-вече измамниците да не навредят на малкия й син.

Но тв водещата е категорична, че най-големият й кошмар е случилото се в Атина.

Междувременно стана ясно, че тя отдавна се е прицели в стола на Ани Цолова. Още преди приятелката й Вяра Анкова да напусне БНТ, Радева споделила с нея, че много би искала да стане колежка на Виктор Николаев.

Двамата се познават от времето, в което той работеше за БНТ и се разбират много добре, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар