Таки трепери за живота на Анна Шехтова

Таки трепери за живота на Анна Шехтова
5 (100%) 1 vote

Таки трепери за живота на красивата Анна Шехтова

Таки се страхува за живота на балдъза си Анна Шехтова. Близката на съпругата му се завърна в емирство малко преди да се появи на бял свят вторият наследник на мафиота.

Навръх Никулден Боряна Шехтова дари Таки с още един син. От раждането сестра й е неотлъчно до нея. Красавицата Анна отменя Боряна в грижите за двете й деца.

След раждането на първия си син, мафиотът нае цяла плеяда от бавачки. Но Боряна бързо се отказа от услугите им, защото те се оказаха недискретни. От тогава красавицата се грижи сама за дома и детето си.

Въпреки, че вече трябва да се грижи за две деца, бившата моделка е категорична, че няма да повери грижите за тях на детегледачки. Тя се доверява единствено на сестра си. Затова Анна не се забави да се завърне в Дубай, малко преди термина на нейната близначка.

В свободното си време, очарователната Анна практикува спорт, който кара Таки да настръхва от ужас. Заедно със свои приятели от Русия, блондинката кара сърф. Но често преживяванията й във водите на Персийския залив са повече от опасни.

Таки се страхува балдъзата му да не пострада, докато е във водата и няколко пъти е разговарял с нея сериозно по този въпрос. Но Анна е катергорична, че няма да се откаже. Тя дори се е опитала да запали и сестра си по екстремния спорт.

Но след като Таки научил за това, бързо попарил мечтите на любимата си. Публична тайна е, че в емирството семейството е под денонощна охрана.

Таки е дотолкова обсебен от параноята си, че се страхува някой да не навреди на Боряна, докато тя е във водата, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар