Нови подробности за екшъна с Християн Гущеров

Гласувайте за статията

Излезе наяве причината за ареста на Християн Гущеров

Преди часове Християн Гущеров беше арестуван от служителите на Шесто РПУ в столицата. Екшънът се е разиграл в малките часове на нощта. Всичко започнало в известен нощен клуб, където милионерският наследник купонясвал с приятели.

Богаташът се спречкал с компания от съседната маса, която след скандала напуснала заведението си. Но Християн Гущеров не се примирил с това и последвал опонента си. Последвала гонка, след която милионерът заставил опонента си да слезе от автомобила си и да продължат саморазправата.

Няколко минути след това на мястото на мелето се отзовал полицейски екип. Синът на Гущеров бил толкова разярен, че дори появата на полицаите не го стреснала.

Той е арестуван заедно с хората си. Милионерът ще остане в ареста за 24 часа. Срещу него е образувано производство за хулигански прояви.

Последните клюки около бившия на певицата Мария гласят, че много скоро той ще мине под венчилото за втори път. Запознати до него разкриват, че до края на месеца той ще предложи брак на Светлана Василева.

Заради връзката си с нея, Християн Гущеров е в обтегнати отношения с родителя си. Добромир Гущеров не одобрява връзката на сина си. Той е категоричен, че няма да приеме Светлана за своя снаха, защото тя е необразована и няма професия.

Бащата на Християн не одобрява връзката му, защото Светлана няма професия и никога няма да има. Това означава, че тя винаги ще разчита на финансовата подкрепа на съпруга си.

Добромир Гущеров се надява, че синът му ще промени мнението си, след като му спре издръжката. Милионерът е спрял финансите на сина си и се надява, че той много скоро ще зареже плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар