Доналд Тръмп тормозел Марла Мейпълс да абортира Тифани! (Още скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп тормозел Марла Мейпълс да абортира Тифани

Доналд Тръмп не искал деца от актрисата Марла Мейпълс, затова я подложил на жесток тормоз, когато научил, че е бременна. Двойката била пред раздяла, но актрисата забременяла. А милиардерът не искал да плаща издръжка за дете и с месеци настоявал да абортира.

„Не се ли чудите, защо Тифани Тръмп стои далеч от Белия дом? Баща й не може да понася бившата си съпруга. Той дори се опитваше да убие нероденото им дете, когато научи, че Марла е бременна“, твърди скандалния биограф на президента.

Тифани не била изобщо желана от баща си, но не и от майка си Марла Мейпълс. Актрисата, която минавала за глуповата според президента, се борила със зъби и нокти, за да запази дъщеря си.

„Тя отказа категорично да махне бебето“, разкриват още приятели на Марла. Всъщност, Доналд сам признава пред Хауърд Стърн за случилото се. „Първата ми реакция беше: Какво ще правим с това?. Но слава Богу имаме прекрасна дъщеричка“, заявява Тръмп в интервюто. Записите се пазят и до днес, а милиардерът никак не се зарадва да чуе собствените си думи. Обществена тайна е, че той и актрисата Марла Мейпълс не могат да се понасят. Затова и тя стои далеч от Белия дом. За разлика от първата му съпруга Ивана.

Доналд Тръмп искал от Марла Мейпълс да абортира дъщеря им

Доналд Тръмп искал от Марла Мейпълс да абортира дъщеря им сн. Facebook

Разкритията, че Тръмп е искал да убие собственото си бебе, идват след негова реч срещу абортите. Американският президент се обяви против тази процедура и дори лобира за забрана на преждевременното прекъсване на бременността. Старите записи са истински удар в лицето му, а противниците му умело се възползват от този факт. „Не може човек, който е искал от жена си да прекъсне бременността си, да изнася речи в подкрепа на раждаемостта и срещу абортите“, коментират още противниците му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Доналд Тръмп тормозел Марла Мейпълс да абортира Тифани! (Още скандални разкрития)”

  1. Кети

    ян. 20. 2018

    Всичко може. Той е искал да се раздели с нея, би трябвало да има и думата за детето им. Не е само тя.

Добавете коментар