Биограф на Бриджит Макрон: Тя е нещастна жена, всичките й приятели я напуснаха

Гласувайте за статията

Биограф на Бриджит Макрон твърди, че тя е една нещастна жена

Бриджит Макрон е една нещастна жена, която е изоставена от приятелите и близките си. Нейното влизане в Елисейския дворец е още една причина да я мразят. Това твърди неофициален биограф на френската първа дама. И заявява още, че Бриджит няма никакви шансове да спечели одобрението на французите, дори и като съпруга на новия им президент.

В книгата си „L’Affranchie“ Маеле Браун разказва, че Бриджит е имала успешен и щастлив брак с банкер, докато на 40-години не се влюбва в малолетния Макрон. По онова време младежът е приятел на дъщеря й Лоран и чест гост в дома им.

„Никой не споменава удобно въпроса как една жена на средна възраст е омаяла едно малолетно момче. Тя имаше всичко – деца, съпруг, който я обожаваше, семейство, добра работа. И изведнъж се впусна в тази скандална афера“, твърди Браун.

Заради историята Бриджит е осъдена от съпруга си, но заради брака си е осъдена от приятелите и близките си. „Когато Еманюел й се обясни в любов и й предложи брак, тя прие. Това обаче предизвика скандал и негодувание. Приятелите й я изоставиха, близките й я ненавиждат.“, разкрива още биографът.

По думите му Бриджит Макрон също така е чакала 10 години, за да се разведе с мъжа си. „Той я напусна в деня, когато връзката й с Еманюел бе разкрита. Но до 2006 година не й даваше развод“, разказва той. Скандалът продължава с пълна сила, когато Бриджит и Емануел решават да се оженят.

Бриджит Макрон била нещастна с първия си брак

Бриджит Макрон била нещастна с първия си брак сн. Интернет 

„Семейството й не прие добре новината. Тя има вече внуци, а се омъжва за 24 години по-млад от нея мъж“, пише Браун. Разкритията не бяха коментирани от Бриджит Макрон. Самата тя казва в едно свое интервю, че е взела решение да живее за себе си, а не за другите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар