Даниел от „Биг Брадър“ отвлечен за органи?

Гласувайте за статията

Даниел е израснал в дом за сираци

Мистерия около изчезването на младия Даниел в Дубай

Мистерията с изчезването на Даниел Делчев, бивш участник в четвъртия сезон на „Биг Брадър“, се заплита – пише в. „Уикенд“. Младият мъж вече официално е обявен за издирване от Интерпол с жълта бюлетина. Опасенията на неговите близки и приятели са, че може да е отвлечен за органи и вече да не е между живите – отбелязва изданието.

Вилиана от Варна и Юри от Велико Търново са другите нашенци, чиито телефони замлъкват след фаталното кацане на летището в Дубай. Двамата пътуват заедно с Даниел, който също е в неизвестност от 8 ноември, 2017 г. Мистерията около потъването им вдън земя се задълбочава по коледно-новогодишните празници, когато роднините им и близките им очакват позвъняване – най-малкото, за да се поздравят с настъпването на новата година. Телефоните им остават обаче мълчаливи. До тогава близките таят надежда, че родствениците им вероятно са затрупани с работа и нямат време за една шайба, но остават с надеждата.

Молба за издирването на Даниел Делчев е подадена от негови приятели още през декември. По закон могат да го издирват роднините му или работодателят, но такива при брадъра липсват, което допълнително затруднява работата на полицейските органи. Същевременно близките на Делчев са затрупани с версии, които често надминават границите на нормалното. Според една от тях Даниел се е върнал тайно в България, но се укривал, тъй като дължал пари на много хора.

Намирането му ще бъде изключително трудна работа, защото по данни на полицията съществува и канал за трафик на органи. Наистина преди пътуването Даниел си е правил пълни кръвни изследвания, но това нищо не означава – твърдят хора от обкръжението му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар