Бомба: Ето го новият мъж на Анджелина Джоли! (няма връщане към Брад)

Бомба: Ето го новият мъж на Анджелина Джоли! (няма връщане към Брад)
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли и Брад Пит нямат намерение да се събират отново, тя си има друг!

Дълго време журналистите се опитваха да съберат най-красивата двойка в Холивуд – Брад Пит и Анджелина Джоли. Двамата бяха заедно 12 години, като две от тях като законно семейство. От връзката си имат шест деца, като само три от тях са биологични.

Анджелина Джоли

Прач Ли е новият мъж в живота на Анджелина Джоли

Всички искаха актрисата и холивудската знаменитост отново да се съберат, но това вероятно няма как да се случи. Първоначално журналисти твърдяха, че Брад Пит има връзка с младата актриса Ела Пернел, а после обикаляха слухове, че той е в любовна авантюра с Емили Кларк.

Неговата вече бивша съпруга също реши да има нови връзки. Първоначално се появи слухът, че холивудската красавица ще се омъжва за арабски милиардер. А сега се съобщава, че звездата се среща с камбоджански режисьор.

Говори се, че 38-годишния Прач Ли наистина покорил сърцето й. За първи път се засекли на снимачната площадка на „Първо те убиха моя баща”. В лентата се разказва за масовите убийства в Камбоджа. Според близки до звездата това бил точно мъжа, от когото имала нужда.

Двамата се разбирали с половин дума, имали общи интереси и споделяли еднакви житейски ценности. Режисьорът се родил по време на управлението на червените кхмери, но неговите родители успели да избягат в САЩ.

Той показал на Анджелина Джоли родината си и забележителностите в нея. Двамата били забелязвани често да присъстват на мероприятия, организирани от камбоджанците в Америка. Мъжът взел под крилото си и най-големия й син Мадок, който също бил от Камбоджа.

Нито той, нито Анджелина Джоли потвърждават връзката си, но определено в актрисата се забелязват доста положителни промени.

Докато Брад Пит води живот на отшелник и излиза само тогава, за да се среща с лекар – специалист. Той живее близо до Джоли и децата. Те го посещават в дома му няколко пъти в седмицата.

Актьорът полека-лека се опитва да вкарва в ред личния си живот, но нещата при него вървят доста мудно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар