Истината за извънземните е разкрита!

Истината за извънземните е разкрита!
5 (100%) 1 vote

Извънземните не са малки зелени човечета

Истината за извънземните е разкрита. Малки зелени човечета с антенки на главата е нашата представа за извънземни. Така те са изобразявани на много снимки и в повечето филми за тях. Може би затова в съзнанието ни изниква образът на малкото зелено човече при споменаването на извънземен живот.

А питали ли сте се дали те наистина изглеждат така?

Всички рисуваме сърцето на човек по един начин. Но знаем, че в действителност, то не изглежда по начина, по който го рисуваме. Така е и с извънземните форми на живот. Малките зелени човечета с антенки на главата всъщност може да приличат на нас. И то много повече, отколкото някога сме си представяли.

Учените постоянно провеждат различни изследвания с надеждата да разгадаят тайната за облика и съществуването на извънземните. Ново изследване смята, че ние имаме много повече  общи черти с пришълците, отколкото сме смятали.

В изследване, публикувано в „International Journal of Astrobiology”, учените от Оксфорд за първи път демонстрират как може да се използва еволюционната теория за изучаване на възможния облик на извънземните. Изследователи са на мнение, че извънземните форми на живот може да са формирани от същите процеси и механизми, които са повлияли на хората.

Извънземните не са малки зелени човечета

„ В нашата статия сме предложили алтернативен подход към хипотетичната астробиология, тоест използвали сме еволюционната теория за създаване на форми, които са напълно независими от земните условия. Това е полезен подход, тъй като теоретичните модели от такъв род може да се прилагат към силициеви форми на живот, извънземни без ДНК или дишащи азот”, казва Сам Левин, учен от катедрата по зоология в Оксфорд.

Използвайки идеята за извънземен естествен отбор, учените успели да моделират възможната извънземна еволюция.

„ Все още не можем да кажем дали извънземните ходят на два крака и имат ли големи зелени очи. Но смятаме, че еволюционната теория ни дава уникален допълнителен инструмент, за да се опитаме да разберем как изглеждат пришълците”, допълва Левин.

Извънземните не са малки зелени човечета

Извънземните не са малки зелени човечета

Можем да твърдим обаче, че благодарение на нивото на предсказуемост в еволюционните процеси извънземните в някаква степен може да приличат на нас.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар