Веселин Маринов с тайна любовна квартира (ФОТО)

Гласувайте за статията

Веселин Маринов сви любовно гнезденце със скандалната Веселина

Веселин Маринов сви любовно гнездо с настоящата си изгора. Певецът е наел квартира, в която поне веднъж седмично се усамотява с добричлийката Веселина, която изостави семейството си заради него.

Жилището се намира на третия етаж в новопостроена сграда в столичния квартал „Кръстова вада“. От прозорците му се разкрива живописна гледка към Витоша.

Живущи в същия вход разкриват, че поне веднъж седмично певецът и изгората му се усамотяват в жилището, в което щорите винаги са спуснати.

Очевидно Веселина е решила да се задържи с певеца, тъй като е сменила не само своята адресна регистрация, но и тази на децата си.

С типичното си провинциално мислене, блондинката се е забъркала в скандални афери, за да се сдобие с мечтаната адресна регистрация в София.

Справка на Хот арена показва, че Веселина е регистрирала не само себе си, но и децата си на адрес, на който е офиса на фирма, съдена за ДДС измами.

Откакто има връзка с певеца, тя не за пръв път се забърква в подобен скандал. Малко след като напусна мъжа си, благодарение на Веселин Маринов, Веселина започна работа в една от фирмите на скандалния бизнесмен Ангел Бончев.

Малко след това избухна скандал с ДДС измами в една от фирмите му, занимаваща се с търговия със зърно. След скандалната случка Веселина загуби работата си.

Името на Веселин Маринова не се забърква за пръв път в подобни скандали. Преди време той също беше замесен в ДДС афери.

Оказа се, че и жилището, в което е свил любовно гнезденце, е наето не от него, а от негови приятели, имащи проблеми с правосъдието.

Но най-скандалното в случая с любимата му е, че тя е сменила адресната регистрация на децата си, след като съдът присъди изцяло родителските права на баща им, отбелязва Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Веселин Маринов с тайна любовна квартира (ФОТО)”

  1. съвет от познат

    мар. 13. 2018

    Абе Гочев,тези статии за нищо ги нямаш.За кавво му е квартира на Веселин,когато си има жилище?И от кого да се крие,че да наема квартира?
    Яд те е много на Веселин,че те преиб@ яко и ти взе жената.Само ти ли ще чук@ш чуждите и за ерген им се представяш.Веселина те заряза подобаващо.Многа те е търпяла дори.Пиши си статийките и сърбай алкохол.Живота продължава,а статиите ти станаха безброй за Веселин Маринов

Добавете коментар