„Доналд Тръмп ме поръча, защото приличах на Иванка!“(Американска актриса със скандални признания)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп си поръчал американска актриса, защото му приличала на Иванка

Скандална звезда от филмите за възрастни твърди, че Доналд Тръмп поискал да прекара една нощ с нея, защото приличала на дъщеря му Иванка Тръмп. Шокиращите изявления са на Сторми Даниълс. Тя твърди, че през 2011 е имала няколко сеанса с настоящия президент. И дори нещо повече — той й споделил, че й се възхищава именно защото му напомня за любимата му дъщеря.

„Имахме няколко закачки, говорихме, забавлявахме се заедно. Веднъж ми каза, че ми се възхищава, защото съм красива, умна и забавна, точно като дъщеря му“, споделя Сторми.

Разкритията й предизвикаха доста шокиращи изражения във Вашингтон. Отдавна е известно, че Тръмп е много привързан към дъщеря си Иванка, но малцина досега са откривали нещо неуместно в това. Откакто обаче стана президент, а някой от постъпките му са открито неадекватни, всеки знак на привързаност към дъщеря му се приема като нещо крайно неприлично и неуместно.

Сторми твърди, че започва връзка с Доналд, само четири месеца след като Мелания му ражда син — Барън. „Познавахме се от различни проекти. Когато ми се обади за среща и бяхме заедно първия път си мислех само за това: „Моля те не ми плащай! Не исках да ме сбърка с момиче на повикване“, казва още актрисата.

Той й звънял на всеки десет дни и по време на всичките им срещи й правел скъпи подаръци. Двойката поддържала връзка повече от пет години, преди да се разделят.

Сторми Даниълс твърди, че е била с Доналд Тръмп 5 години сн. My Space

Сторми Даниълс твърди, че е била с Доналд Тръмп 5 години сн. My Space

Самият Доналд Тръмп категорично отрича твърденията на звездата. От Белия дом не са коментирали, но по неофициална информация това е поредната жена, която се опитва да си припише афера с президента. „Ако приемем твърденията на всички жени за верни, тогава кога му е оставало време да работи. Сякаш е имал цял харем“, смеят се негови сътрудници. Скандалите обаче не спират.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар