Нови разкрития за връзката на Веселин Маринов

Нови разкрития за връзката на Веселин Маринов
5 (100%) 1 vote

Лъснаха нови разкрития за връзката на Веселин Маринов

В края на миналата година Веселин Маринов показа любимата си. Той не я представи официално на широката общественост, но не скри, че тя е присъствала на грандиозния концерт.

Именно нейната появата там стана причина за безпрецедентните мерки за сигурност, под които протече събитието.

Напук на слуховете, че певецът е съсипал брака на любимата си изгора, истината за отношенията им се оказа коренно различна.

Известният изпълнител измъкнал блондинката от лапите на съпруг терорист. Настоящата му половинка живеела в същински ад с бившия си съпруг. Заможният добричлия не е лишавал от нищо, но за сметка на това често й посягал.

Клюките гласят, че докато Веселина живеела с него под един покрив, той имал паралелна връзка с плеймейтката Светлана Василева.

Децата на добричлийката дори не подозирали за случващото се между родителите им. От първия миг Веселин Маринов се влюбил във Веселина.

Първоначално той бил пленен от красотата й. Но след като разбрал какво е принудена да търпи, се зарекъл, че на всяка цена ще я избави от този ад.

Напук на слуховете, че тя е зарязала децата си в Добрич и е дошла да живее в столицата, Веселина била категорична, че няма да остави наследниците си. Заради тях тя отказала предложението на любимия си да се премести в дома му в София.

Заради нея певецът често пътува до северния град и остава там, доколкото натовареният му график позволява. Първоначално на децата на любимата му никак не се харесвала идеята, че той е новият мъж на майка им.

Но постепенно започнали да свикват с присъствието му и вече дори го приемат като част от семейството, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар