Не е за вярване! Вижте какво решиха Димитър Бербатов и половинката му

Гласувайте за статията

Дори приятелите им са изненадани от решението

Наистина няма да повярвате какво решение взеха футболистът Димитър Бребатов и половинката му.

От близкото обкръжение на Димитър Бербатов издават, че двамата с Елена Щилянова най—накрая са се решили да направят доста сериозна крачка. При все, че двамата живеят под един покрив от доста години и имат две дъщери, връзката им все още не е узаконена.

В крайна сметка двамата партньори са решили, че е време да сключат граждански брак. П всяка вероятност това ще се случи още през тази година.

Димитър Бербатов

Дори приятелите им са изненадани от решението

За никого не е тайна, че Димитър Бербатов и половинката му, са заедно от десет години. Въпреки това обаче те са необвързани пред закона.
Приятелите им издават, че двойката е на път да се ожени, но кога точно ще се случи това, могат само да гадаят.

Засега нито един от двамата не издава повече подробности около предстоящото събитие. Знае се само, че когато и да се случи това, няма да е пищна сватба. Димитър Бербатов и Елена планират събитието да е тайно и да е в изключително тесен кръг.

Никой от двамата не обича да попада под светлините на прожекторите и поради тази причина бъдещите съпрузи предпочели да не се шуми много покрай предстоящото събитие. И те като много други известни личности предпочитат личният им живот да не се превръща в обществено достояние.

Междувременно стана ясно, че противно на очакванията, Димитър Бербатов не се радва на безоблачни дни в Индия. Той получил поредната си контузия, която го извадила от игра за Керала Бластърс.

Иначе двойката са повече от щастливи. Напук на всички, които им завиждат и разпространяват слухове за раздялата им, помежду им няма никакви проблеми и се разбират повече от прекрасно.

Съвсем скоро и двамата ще отпразнуват рождените си дни. Димитър Бербатов е роден в края на януари, а половинката му – в началото на февруари, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар