Няма да повярвате какво се случи с Радост Драганова

Гласувайте за статията

Тв водещата се стопи и заприлича на вейка

Няма да повярвате какво се случи около коледните празници с водещата на предаването „Мармалад“ по Би Ти Ви – Радост Драганова.

Вероятно след коледно-новогодишните празници мнозина от вас са установили с ужас, че са наддали с по някой и друг килограм. При Радост Драганова обаче нещата стоят точно обратно – тя е отслабнала, при това драстично.

Точно в тези дни от годината, когато повечето хора се отдават основно на прием на висококалорична храна в съчетание с мързел, Радост Драганова е успяла да каже „сбогом“ на цели 5 кг. от снагата си.
Обичайно до момента брюнетката поддържаше теглото си между 53 и 54 кг.
Към днешна дата обаче, тя е успяла да закове кантара на 49 килограма.

Радост Драганова

Тв водещата се стопи и заприлича на вейка

Вероятно почитателите й знаят, че Радост Драганова никога не е имала излишни килограми по тялото си. Този път обаче тя е надминала дори себе си и след като се е стопила, е заприличала на вейка.

Водещата на предаването „Мармалад“ признава, че никога не е пазила диети. Тя обаче внимава много добре какво слага в устата си. Тя е сред върлите противници на мазните и пържени храни и поради тази причина ги е изключила изцяло от менюто си.
Освен това спазва стриктно желязното правило за приема на голямо количество вода всеки ден.

Признава, че най-голямо внимание на храната е обръщала по време на бременността си. През останалото време от живота си не е внимавала какво точно яде. По време на бременността й обаче спазвала изключително строг и балансиран режим. Храната, която приемала, била изключително богата на протеини.

Дори и покрай празничните дни, когато трапезите бяха отрупани, Радост Драганова не се подала на изкушението да се натъпче с мазни или вредни храни. Тя наблегнала основно на приема на плодове, ядки и постни сарми и резултатът е налице, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар