Иван Ласкин разцепи мрежата с тази снимка (ГОРЕЩО ФОТО)

Иван Ласкин разцепи мрежата с тази снимка (ГОРЕЩО ФОТО)
3 (60%) 1 vote

Актьорът чак се срамува от себе си

Актьорът Иван Ласкин остава верен на себе си и за пореден път успя да разцепи мрежата.

Той публикува гореща снимка от войнишките си години, която предизвика истински фурор в социалните мрежи.
Към снимката, запечатала времето, в което Иван Ласкин е бил войник, той добави и кратък текст, гласящ: „Е, така пазих България от Гърция! Е*ати издънката! Приятел ми я прати снимката…Малееее срам! Прекрасен уикенд ви желая!:))))“.

Иван Ласкин

Актьорът чак се срамува от себе си

Само в рамките на няколко минути горещият фотос от войнишките години на Иван Ласкин, бе харесан и коментиран стотици пъти.
Един от коментаторите до някъде се опитва да успокои Ласкин. Авторът му посочва, че дори и така, все пак едно време войниците са пазили родината си. Освен това, са изживели неща, които няма как да бъдат забравени и ще се помнят до края на дните им.

Друг пък отбелязва, че все още помни как Иван Ласкин е раздавал автографи на центъра на Сандански. Трети коментар пък гласи, че в казармата само проспаното време не е изгубено, пише Блиц.

Е, разбира се всеки има своето виждане за нещата. Със сигурност времето, в което някогашните младежи са изкарвали в казармата си е било чиста проба сървайвър. Всеки от нас е чувал на какви унижения и изцепки, са били подлагани войниците.

Едва ли има войник, който да не е „бръснал“ брадата от портрета на Христо Ботев или пък да е мерил квадратурата на стаята с кибритена клечка и какви ли още не щуротии.
Със сигурност това се помни дълго време, че дори до живот, но така и не може да бъде даден категоричен отговор на въпроса има ли полза от казармата или тя е само изгубено време.

Мнозина твърдят, че казармата е само губене на време и нищо повече. Тъй като мъжете напоследък стават все по-метросексуални, то се появи и приказката, че едно време си чакали повиквателната от казармата, а сега поръчката от някоя голяма козметична фирма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар