Къде изчезна Мелания Тръмп? (Защо първата дама се скри вдън земя?)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се скри в Белия дом, през 2018 г няма нито една публична изява вече половин месец

На 1 януари Мелания Тръм заедно с президента на САЩ и сина им се завърнаха от Мар-а-лаго. Там в частното си имение посрещнаха Новата 2018 година.

Снимки:  Gettyimages

От тази дата първата дама не е напускала пределите на Белия дом във Вашингтон. За разлика от съпруга си Доналд Тръмп, който веднага се завърна към ежедневните си задачи като държавен глава за мадам Тръмп не се чува нищо. Както се казва ни вест, ни кост от красивата президентска съпруга.

Почитателите на Мелания вече започват да се безпокоят какво се случва с най-красивата президентска съпруга в целия свят? В социалната мрежа все по-голяма популярност набира хаштаг #Where’sMelaniaTrump.

А медиите зад Океана  потърсиха отговор на този въпрос. По мнение на изданията на американската преса  Мелния преживява отзвука от издаването на книгата на Майкъл Уолф „Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре“ . В която се разкриват тайни от частния живот на милиардера и неговото семейство, предават от elle.ru.

Така в книгата се разказва, че първата дама на САЩ  в деня когато са обявили резултатите от изборите тя горко е плакала. Естествено не от голямо щастие, а напротив. Отдавна е известно, че не е била щастлива, че трябва да влезе в ролята на първа лейди и да живее в Белия дом.

От прес секретариата на госпожа Тръмп пазят дълбоко мълчание. Те се въздържат от коментари защо Мелания не се показва. Но не съобщават и кога ще се появи съпругата на президента за първи път публично през настъпилата нова година.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар