Мерил Стрийп се нанесе в нова модерна къща (Вижте екстравагантния й дом)

Гласувайте за статията

Мерил Стрийп с нова модернистична къща, носителката на Оскар пръсна 3,6 млн. долара за баровското имение

Мерил Стрийп е новодомка. Заедно с мъжа си Дон Гемър са купили супер луксозно имение за 3,6 милиона долара. Което се намира в Пасадена. Съвсем близо до града на ангелите Лос Анджелис.

Снимки: Elle

Имотът представлява комплекс от няколко сгради и  е строен през средата на миналия век. Известните по онова време архитекти Уейн Р. Уилямс и Уитни Р. Смит, които са смятани за пионери на модерната американска архитектура са го проектирали през 1959 г.

Площта на целия имот е два декара, а до него може да се стигне по частен път. Основните предимства на луксозното жилище са, че стаите са проектирани с много високи тавани и са отделени една от друга със сътени от стъкло. Това създава усещане за простор и светлина.

Новото жилище на холивудската  звезда има три отделни спални помещения. Към които принадлежат и три бани и тоалетни. В самата сграда могат да се забележат интересни и оригинални елементи и архитектурни детайли, които са оцелели до днес от изграждането на постройката през 20 век.

Голяма стойност имат рамките на прозорците, външните тераси и вратите. Които са автентични, запазени от преди 58 години. В къщата е предвиден офис –кабинет, както и студио. В двора на имението според очакванията не липсва и външен басейн. Който е изграден насред градината.

Първоначално исканата сума за баровския имот е била 4 милиона и 125 хиляди долара. Но звездата и нейния съпруг са успели да се спазарят за малко по-ниска цена. Тъй като офертата е била обявена през септември миналата година, предават от tialoto.bg.

Вижте още снимки от имението на холивудската звезда!

Снимки: Elle

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар