Брад Пит си връща името

Брад Пит си връща името
4 (80%) 2 votes

Брад Пит не пропуска повод да се закача с блондинки

Актьорът Брад Пит се представя като Уилям, както е първото му рождено име

Холивудската звезда Брад Пит е решил да започне новата година на чисто. След раздялата си с Анджелина Джоли звездата сменя напълно имижда си и дори името. От няколко седмици той настоява да му казват Уилям – името, което родителите са му дали – пише в. „Уикенд“. (Всъщност рожденото му име е Уилям Брадли Пит – бел. ред.)

За това нововъведение разказаха очевидци на любопитна случка в кафене. Брад Пит се редял на опашка пред касата, когато заприказвал красива руса жена. Той решил да ѝ се представи и да размени няколко любезности с нея. Любопитните погледи, които останалите посетители им хвърлили по никакъв начин не го смутили да показва интереса си.

„Той пристигна на мотор. Беше със слънчеви очила, дънки и кожено яке. Брад Пит започна разговор с една жена, която беше на опашката – много симпатична и приличаше на актрисата Кейт Босуорт, но не беше тя, разбира се. Тогава Брад каза: „Здравейте, аз съм Уилям. При което младата жена отговори: „О-о-о, по-скоро приличате на Брадли“.
„Ами това е второто ми име“ – ѝ отвърна той и ѝ смигна.
След като бе обслужен, се качи на мотора си и замина“ – уточнява още свидетелят.

В случката не е ясно дали младата жена и Брад Пит са си разменили контакти. Актьорът обаче ясно заявява, че е готов смело да скочи в любовния живот след решението с Анджелина да се разделят.

Слухове, че Брад Пит е открил нов обект на интереса си, пламнаха още миналата година. Тогава го обвързаха с актрисата Сиена Милър, а Анджелина бе нарочена, че излиза с Джаред Лето. За момента никой от двамата не се е афиширал официално с друг човек до себе си, макар да се появява в различна компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар