Янита Янчева разкри как поддържа перфектна фигура (Вижте тайната на красавицата)

Гласувайте за статията

Янита Янчева предизвиква завист у много жени, сървайвърката е в отлична форма дори след раждането

Янита Янчева днес е щастлива майка на първородната си дъщеря. Тя се изявява като фитнес инструктор, фото модел и влюбена в половинката си жена.

Красавицата признава, че по време на бременността си е качила 15 килограма. Но след раждането  ги е свалила за 5 дни.

Днес четири месеца, след като стана майка се е заела сериозно със фитнес упражнения за качване на мускулна маса. Два пъти седмично работи върху задните части и бедрата. През другото време набляга на упражнения за гръб и ръце.

Всеки ден прави по десет минути преси за стегнат корем. От известно време не яде месо и станала заклет вегетарианец. По време на бременността получила непоносимост към животинската храна и не хапва червено месо.

Янчева приканва да се пие много вода. Да не се посяга към газираните напитки. Десерт да се похапва веднага след вечерята. А плодовете да се ядат преди сън.

Фитнес инструкторката съветва младите майки да не избягват да кърмят своите деца. То освен, че е полезно за детето помага по-лесно да се свалят излишните кила. И препоръчва много движения и разходки, предават от lifestyle.bg.

За Янита фитнесът е станал втора природа и начин на живот. Тя го превръща в своя професия въпреки, че малко хора знаят, че е завършила с магистърска степен право. Но предпочита да се занимава и с моделство. Освен това тя има собствен сайт, в който дава съвети как да се храним правилно и как да тренираме спрямо индивидуалните си потребности.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар