Мария Игнатова се вкара в страшен кошмар

Мария Игнатова се вкара в страшен кошмар
4 (80%) 2 votes

Блондинката остана от два стола на земята

Бившата изгора на Димитър Рачков – Мария Игнатова, се вкара в страшен кошмар.

Едва ли някога й е минавало през ума, че може да попадне в подобна ситуация.

Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов бързо забрави за Мария Игнатова и се върна обратно при съпругата си Дима.
Припомняме, че законната му половинка бе много изнервена от медийния шум, който се вдигна около забежката на Енчо с Мария Игнатова.

Мария Игнатова

Блондинката остана от два стола на земята

Тя дори му постави ултиматум преди време, отсичайки: „Аз или Мария?“. Отговорът на Енчо Керязов разбира се не закъсня и съвсем очаквано, той избра законната си съпруга.
Той бе категоричен, че медийната истерия покрай него и Мария Игнатова, е дошла в повече на семейството му. В заключение той посочи, че циркът с нея е свършил и помоли да не му се създават повече главоболия.

На свой ред Дима посочила, че ще му прости за изневярата, ако й разкрие истината, отбелязва на страниците си „Галерия“.
Тя заявила, че всеки има право на грешка, но е много важно да успее да извлече поука от тях.

За да засвидетелства уважението си към съпругата му в крайна сметка Енчо Керязов се отказал от идеята си да покани Мария Игнатова за водеща на осмите награди „Нощ на звездите“. Припомняме, че те са планирани за месец март.

След като се разнесе мълвата за аферата между Керязов и Игнатова, съпругата на цирковия акробат промени статуса си в социалната мрежа на „Необвързана“.
На 3 януари стана ясно, че Дима вече е простила всички прегрешения на съпруга си. Това пролича от статуса, в който му се обясни в любов по повод 18-та годишнина от брака им.

Думите й дори бяха придружени от обща снимка, на която двамата съпрузи се целуват.
Дима отбелязва, че именно различията помежду им, са ги превърнали в съвършена двойка. Тя не крие, че за времето, в което са заедно, са преживели много, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар