Кой и защо тормози Слави Трифонов?

Кой и защо тормози Слави Трифонов?
3 (60%) 2 votes

Шоуменът призна лично, че една от футболните съпруги постоянно го тормози по телефона

Колкото и невероятно да ви звучи известният шоумен Слави Трифонов се превърна в жертва на тормоз.

Шефката на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не крие, че е бясна на Слави Трифонов. Причина за гнева й станаха непрестанните скечове във вечерното му предаване.

За никого не е тайна, че съпругът на Илиана Раева – легендарният футболист Наско Сираков напира отново да оглави Българският футболен съюз.
Именно този факт накара сценаристите на Слави Трифонов да го превърнат в постоянен обект на пиперливите им шеги.

Слави Трифонов

Шоуменът призна лично, че една от футболните съпруги постоянно го тормози по телефона

В образа на Наско Сираков се превъплъщава един от сценаристите на шоумена – Ива Сиромахов.
След всеки скеч, в който главен герой е легендата на „Левски“ – Наско Сираков, Илиана Раева не пропускала да се обади на Слави Трифонов и да му каже, че прекалява.

Бившето златно момиче на Нешка Робева го кастрила много здраво, но очевидно на шоумена изобщо не му пука, тъй като продължава да се шегува на гърба на съпруга й.
Неотдавна Слави Трифонов призна лично в предаването си за гневните изблици на Илиана Раева.

Обикновено шоуменът не споделя подобни лични моменти със зрителите си, но изглежда обажданията на Раева са му дошли в повече и според него това е начинът да я озапти. Дали обаче опитът му ще се окаже успешен, само времето ще покаже.

Истината е, че Илиана Раева е сериозно притеснена за имиджа на съпруга си и поради тази причина постоянно държи сметка на шоумена за това, че не престава да осмива футболната легенда.

Раева разбира се не пропускала да скастри и Иво Сиромахов. Тя е крайно възмутена от това му превъплъщение. За нея по този начин Сиромахов само осмива тапията си от НАТФИЗ за актьор.

Слави Трифонов обаче изплака в предаването си, че след като пусне скеч за Наско Сираков, Илиана Раева не пропускала да му се обади и да му трие сол на главата поне в продължение на час, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кой и защо тормози Слави Трифонов?”

  1. Denis Ignatov

    ян. 12. 2018

    Г-жа Раева, не е възможно да тормози Слави, само затова защото няма как да му има номера. Тел.номер на Слави Трифонов го имат броени на пръсти хора в Бг. Така, че горенаписаното не отговаря на истината..!

Добавете коментар