Драматичен обрат в живота на Енджи Касабие

Гласувайте за статията

Красивата диетоложка обмисля развод

Животът на диетоложката на звездите Енджи Касабие е на път да претърпи драматичен обрат.

Близки до семейството й издават, че Енджи Касабие напоследък все по-често обмисля възможността за развод.

Тя вече е убедена, че съпругът й Рабих Ел Зейн й изневерява под път и над път. Диетоложката е категорична, че по никакъв начин не е заслужила подобно отношение и няма никакво намерение да търпи подобно нещо.

Енджи Касабие

Красивата диетоложка обмисля развод

По всичко личи, че атлетичният ливанец е с доста високи нива на тестостерона. Сексапилната диетоложка не му е достатъчна и той не спира да тича подир „крехко агнешко“.
Поредната издънка на Мистър Ливан 2014 датира от началото на януари, тази година.

Тогава ливанският мачо луднал по 20-годишна хостеса от известен столичен нощен клуб. Той започнал да я сваля изключително настойчиво, без да се засрами и за секунда от факта, че е женен.

Съпругът на Енджи Касабие не спрял да омайва силиконката и в социалната мрежа. Не било нужно дълго време да й сваля звезди от небето, за да я вкара в леглото си. Очевидно нашенката се е взела доста на сериозно и си е помислила, че може да заеме мястото на диетоложката.

Истината е, че дори и да се разведе с Рабих Ел Зейн, щом красавица от нейния ранг не му е достатъчна, то едва ли би се задържал до някоя от множеството силиконки, които му се слагат.
Такива като тях има под път и над път, но истината е, че нито един мъж не би искал такава жена в живота си. Те ги използват само за временно забавление, след което ги захвърлят като парцали.

На Енджи Касабие вече й е дошло до гуша от кръшканията му, тъй като той се възползва от всеки случай, когато я няма, за да забие поредната 20-годишна, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар