Тази случка довърши Ани Цолова

Тази случка довърши Ани Цолова
3.25 (65%) 4 votes

Родният дом на Ани Цолова е обект на постоянни ромски набези

Напоследък бившата водеща на сутрешния блок на Нова тв – Ани Цолова далеч не може да каже, че всичко в живота й върви като по мед и масло.

Запознати издават, че в последно време родната къща на Ани Цолова е обект на непрекъснати набези от страна на мургавелковците. Имотът се намира във врачанското село Михайлово, където Ани Цолова живяла до седмата си година.

Имотът е наследствен. Първо тя била притежание на дядо й, след това бил прехвърлен на покойния й баща, а накрая наследница на имота станала самата тя.
Съседите на Ани Цолова споделят, че през последните години все по-рядко навестява имота. Въпреки това обаче тя не го е изоставила. Поддържа контакт с някои от тях и те я информират за нередностите.

Ани Цолова

Родният й дом е обект на постоянни ромски набези

При все, че Ани Цолова не е безизвестна, не успявала да се пребори с една от местните ромски фамилии. Именно те са тези, които непрекъснато тарашат имота й. Ани Цолова изревала, че крадат всичко, което им попадне пред очите.
Същите тези роми преди години били заподозрени в бруталното убийство на 40-тгодишна жена от селото.

Бившата тв звезда се вбесила от непрекъснатите набези на ромите и веднага потърсила съдействие от службите за реса. При все, че пуснала жалба в Районното полицейско управление и униформените говорили със заподозрените – ефектът е нулев.

Така Ани Цолова стигнала до решението да сложи СОТ. Изненадващо обаче отново ударила на камък. Това се оказало невъзможно, тъй като никоя от фирмите във Враца не се занимава с обекти в затънтеното селце.
Тв водещата неведнъж планирала да продаде къщата, но в крайна сметка винаги се отказвала, тъй като за нея това означава да накърни паметта на покойния си баща.

Оказва се, че редовното претарашване на къщата на бившата тв звезда, не е никак слечайно.
Покойният й баща е от знаковите лица на прехода и всички във врачанския край го познавали много добре. През 1996 година бизнесът му отбелязал сериозен подем и той оставил солидно богатство на Ани и брат й Стоян, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тази случка довърши Ани Цолова”

  1. Лилит

    ян. 11. 2018

    Нали беше много толерантна? От центъра на София нещата изглеждат по друг начин. Кифла.

Добавете коментар