Новата на Митко Динев отвърна на удара на Емануела

Новата на Митко Динев отвърна на удара на Емануела
5 (100%) 1 vote

Новата на Митко Динев отвърна на удара на Емануела със скандални разкрития

Новата изгора на Митко Динев – Дарина Аврамова отвърна на удара на Емануела. Русокосата дама от Несебър заяви, че вече е подала няколко жалби в полицията срещу известната изпълнителка.

Причина за това са съобщенията със заплашителни послания, които тя получава от няколко месеца.

Блондинката заяви, че прави всичко това заради сина си, защото той е в деликатна възраст и не желае съучениците му да злословят.

Дарина коментира и статията за нея, която се появи преди дни в жълто издание. Тя заяви, че от написаното е вярно само това, че има връзка с Митко Динев. Младата дама не отрича, че е била приятелка на Емануела.

Блондинката допълни, че двете се сближили след раздялата на певицата с Динев. Тя добави, че Емануела се сприятелила с нея, за да й докладва какво се случва с бившия й.

Дарина отрича, че е практикувала най-древната женска професия в чужбина и твърди, че това са измислици на пайнерката. Настоящата любима на Динев допълва, че в чужбина е била единствено на екскурзия и това лесно може да се провери.

В едно от съобщенията, получени от Емануела, последната я предупредила да пази сина си. Певицата й написала, че е като скорпион и хапе с отрова.

Дарина вече се е посъветвала с адвокат и обмисля варианта да заведе дело срещу Емануела. Блондинката заяви, че разполага с видео компромати срещу певицата. Но не желае да ги използва, защото знае, че Емануела отново ще се представи като жертва.

Настоящата любима на Митко Динев коментира и снимката, на която тя не изглежда никак добре и която вече се появи в медиите.

Дарина разкри, че фотосът е правен от Емануела. Изпълнителката я посетила в дома й в ден, в който се чувствала отпаднала заради хранително натравяне, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Новата на Митко Динев отвърна на удара на Емануела”

  1. Petar Ivanow

    ян. 09. 2018

    Емануела е отвратително същество .

Добавете коментар