Виктор Николаев с нова дуетна половинка в „Здравей България” (Вижте коя сменя Ани Цолова)

Виктор Николаев с нова дуетна половинка в „Здравей България” (Вижте коя сменя Ани Цолова)
1 (20%) 1 vote

Виктор Николаев и Аделина Радева ще са новите екранни партньори в сутрешния блок на Нова тв

Отшелничеството на Виктор Николаев като самотен водещ на „Здравей България” свършва. Говори се, че негова нова екранна половинка ще е Аделина Радева от БНТ.

Журналистката напуска държавната телевизия и се мести в Нова. Което е потвърдено от шефовете на медията. А с какво ще се занимава с новия си екип ще бъде съобщено в понеделник, предават от 24chasa.bg.

Според слуховете блондинката ще се присъедини към Виктор Николаев и ще заеме овакантения стол на Ани Цолова. Водещият и кадъра на БНТ вече са били партньори през периода 2008-2010 година в сутрешното предаване „Денят”.

Аделина Радева е водеща с голям професионален опит. Тя от дълги години е в новинарския екипа на „По света и у нас”.  А през 2016 заедно с журналистката Поли Златарева се сменят в предаването с публицистична тематика „Още от деня”.

Новото попълнение на Нова тв не за първи път работи за частната медия. В края на 90-те години на миналия век та чак до 2005 е кореспондент на телевизията в Гърция.

После се занимава с частен бизнес, но четири години след това пак е готова да се върне към журналистиката. Която й е детска мечта.

Вяра Анкова, която по това време е генерален директор на БНТ я кани да е водеща на новини в сутрешния блок.

Интересен е факта, че и Вяра Анкова премина в Нова тв. Бившата шефка на държавната телевизия от края на миналата година е на длъжност генерален директор в дирекцията „Информация”.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “Виктор Николаев с нова дуетна половинка в „Здравей България” (Вижте коя сменя Ани Цолова)”

 1. Ани

  ян. 06. 2018

  Защо изгониха,Ани Цолова,за да сложат на нейно място,НЕВЗРАЧНА,НЕСИМПАТИЧНА,ПРАВИЛА,СЕРВИЛНА…..тази незабелижима жена!

 2. Мария

  ян. 15. 2018

  Аделина Радева има доста строго излъчване като за сутрешен блок.Още от първия ден ми се видя ,че се опитва да засенчи Николаев .Дори и гласовете им не си пасват .Може да е много кадърна ,но не е за сутрешен блок .

 3. баба

  ян. 18. 2018

  Не ми харесва излъчването на Аделина Радева. До Виктор стои като да му е майка. Няма как да я харесам с този глас на моя учителка от прогимназията. Липсва и само пръчката. Не и е тук мястото. Няма контакт със зрителите. Докато новата синоптичка Нора е прекрасна. Има прекрасна аура и ме спечели с поведението си…

 4. Цанка Бойчева

  ян. 21. 2018

  Изключително ми допада Аделина.Умна,интелигентна,обрана,премерена.
  Мястото и беше в БНТ.Не гледам Нова телевизия- много ми е постна.

 5. Alba

  ян. 24. 2018

  Ами то в НОВА само купени от другите телевизии се събраха. Не обичам такива хора, които бягат на там ,от където им подхвърлят по-голям комат. Не че заплатата не е важна, но ако това е ръководещо, се отразява на крайния резултат. И без това не гледам НОВА, с изкл. на някои БГ филми. То само това е похвалното в тази медия

Добавете коментар