Наследникът на Майкъл Джордан поиска ръката на Радина с брилянт

Гласувайте за статията

Радина и Джефри скоро ще вдигат сватба

Огромен пръстен със скъпоценен камък краси ръката на българката Радина Анева, която е годеница на Джефри Джордан

Тя каза „да“ на предложението за брак, което получи от първородния син на легендарната баскетболна звезда Майкъл Джордан – Джефри. Предложението, което получи нашенката, е като сбъднатия сън на повечето жени – на фона на кристално сините води на Тихия океан, на терасата на най-скъпия хотел в Хонолулу, Радина демонстрира огромното бижу, което краси нежната ѝ ръка. Камъкът променя цветовете си от слънчевата светлина, а Радина е по-щастлива от всякога – пише „България днес“.

„Казах „да“. Сгодена съм“ – написа като коментар към споделения миг българката, която изживява американската мечта. Предложението за брак идва 4 дни, след като изданието разкри за цял свят новината, че легендарният баскетболист Майкъл Джордан-Въздушния ще има българска снаха.

Първородният му син Джефри е в сериозна връзка с българката от близо 2 години, като двамата криеха от всички отношенията си. Именитият наследник не пести пари в желанието си да спечели сърцето на любимата си, откакто са заедно. Освен поредица от екзотични пътешествия той я засипва със скъпи подаръци, сред които са последните модели на всички продукти на семейната им марка „Еър Джордан“.
Прясно сгодените влюбени прекараха 10 незабравими дни на Хаваите, за да отпразнуват едно от най-важните събития в живота си – пише в заключение изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар