Сузанита може да се похвали с рекорден брой мъже за годините си!

Скандалната Сузанита пак е влюбена. 14-годишната девойка вече има солиден брой гаджета в тефтерчето си. Наследницата на Орхан Мурад е завъртяла главата на 27-годишен мачо. [caption id="attachment_536606" align="aligncenter" width="300"]Сузанита Сузанита имала вече цели 15 бройки в "тефтерчето" си[/caption] Пичагата е с яки мускули и доста добре нашарен в тяло и лице. Той е известен само с фамилията си Спиров. Но той е много по-хлътнал по нея, отколкото тя.

Палавата Сузанита Мурад сменя момчетата като носни кърпички. Не е ясно в кой точно момент ексцентричната изпълнителка е започнала да общува с момчета, но за годините й бройката е наистина внушителна. И тя не е една или две, а цели петнадесет, доверяват близки до младата певица.

През лятото тя бе забърсала друг известен младеж, модела Ерик Трифонов. И въпреки че често гостуваше на семейството му, той много скоро се оказа отсвирен от нея. Изпълнителката много скоро го смени с друг. След това бе уловена от папараци да се целува страстно с 23-годишният Даниел Георгиев. Той е „Мистър Менхънт 2012” и двамата бяха сластно приплели устни на Слънчев бряг. После тя го окичи с рога, като хлътна по новото си гадже Спиров. Забивките на малолетната им дъщеря станаха достояние на цяла България, но родителите й не са изобщо притеснени и не спират да я подкрепят. Тя е наследница на баладичния изпълнител Орхан Мурад, но той нехае и винаги защитава разкрепостената си щерка. „Само за един сезон Сузанита оправя по трима най-малко! А е само на 14 години! Какво ли е правила, за да натрупа толкова гаджета? Още докато си е играла с куклите, тя е хлътвала по батковци”, не спират да я одумват съседите зад гърба й. Семейство Мурад приема шавливостта на непълнолетната си дъщеря напълно спокойно. Но не така реагират родителите на гаджето й Спиров. Те са притеснени, че синът им ще бъде замесен в скандали покрай скандалната Сузанита и не спират да се тревожат за него. Те не спирали да го съветват, че дори да е заловен на калъп с нея да отрича. Защото в противен случай ще си навлече куп неприятности. Други пък приемат застраховката им за пресилена. Защото тези, които би трябвало да се тревожат са майката и бащата на Сузанита.