След победата: Грозна сцена помрачи щастието на Джино

След победата: Грозна сцена помрачи щастието на Джино
4.5 (90%) 2 votes

Щастието на Джино от победата беше помрачено от грозна сцена

Изключително грозна сцена помрачи щастието на двукратния победител във ВИП Брадър – Джино. За втори път той спечели признанието за любима звезда на България. Но този път се случи нещо невиждано досега с участниците на формата.

След като Джино заяви на Коцето ще се угаси светлините в Къщата, както повеляват правилата на форма победителят остана сам за няколко минути. Но този път на излизане от Къщата той не беше посрещнат от бившите си съквартиранти. Те отказаха да се качат на сцената и да го аплодират пред всички.

Може би по този начин те изразиха несъгласието си от победата му и потвърдиха още веднъж всеобщото мнение, че Константин е любимата звезда на България.

Победата на Джино се оказа напълно неочаквана за всички. Още повече, че името му се оказа замесено в грандиозен скандал с измама за стотици хиляди долари.

На сцената до него излязоха единствено двете отцепнички Луна и Мариела Нордел. Все пак малко преди  края на лайфа и Константин реши да подкрепи финалиста. Певецът се качи на сцената и прегърна Джино.

Дори Светлана Василева, която симпатизираше на Бианкалана от миналия сезон на формата, не излезе на сцената, за да го поздрави, пише БЛИЦ.

Победата на Джино се оказа напълно неочаквана за всички. Но по-разочаровани от всички са зрителите пред малкия екран. Те недоумяват как Джино се оказа на първото място при положение, че Константин е любимата звезда на България.

Недоволство от страна на зрителите имаше и след финала на предходното издание на формата. Тогава всички очакваха, че Даниел Петканов ще излезе като победител от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “След победата: Грозна сцена помрачи щастието на Джино”

 1. Алеко

  Дек. 12. 2017

  Победител е който реши Биг брадър.

 2. Георги

  Дек. 13. 2017

  Сайтът уж е Разкрития, но реално не сте разкрили броя на СМС-те, нито сте установили каквото и да било друго, че да ви дава основание да твърдите за Константин, Петканов, любими звезди и т.н. В спорта противниците се уважат – преди и след сблъсъка, а тук се изнизаха като мишки. Загубил си – добре, приеми го.

 3. Кетрин

  Дек. 14. 2017

  Някой беше казал – 80% дебили. Какво не разбраха, че Биг брадър е професионален манипулатор? Че ще покаже каквото реши и ще скрие каквото реши? Че има мисии, подписани договори, и ако няма награда, то се вземат само хонорарите, следователно ще си изпълняват договорите със запетайките. Че всичко е предварително договорено и за всеки има роля? Че нямат право да излизат и на сантиметър от договореното? Че победител ще стане който брадъра е решил? Джино е представен така само защото по някаква причина Брадъра е решил да го лансира. Не лично него, а този архетип. Помните ли Златките, колко осмивани бяха задето не можеха една столица вярно да кажат. Джино с какво е по-различен? Любима кифла на България. Не са го поздравили не защото са злобни, както си мислят пилешките ви мозъчета, а защото отвътре нещата се виждат най- ясно кой какъв е и той от тях не може да се скрие. Те не го понасят, защото не е за понасяне, и това показаха. Тръгнали са си в знак на протест. Как само го защитават тоя сбърканяк.

Добавете коментар