Лили Иванова се отказа от наследството си

Лили Иванова се отказа от наследството си
2.33 (46.67%) 3 votes

Лили Иванова се отказа от наследството, завещано й от родителите си

Лили Иванова обърна гръб на наследството, завещано от покойните й родители. Примата нехае за мястото, където е минал целият живота на родителите й и нейното детство. Изпълнителката позволи да бъде съборена бащината й къща в Кубрат.

В непосредствена близост до къщата на звездата се намира сградата на бившия партиен дом.

Още преди време Лили Иванова била уведомена от общината, че имотът трябва да бъде съборен, тъй като е нестопанисван и представлява опасност за околните. Певицата не възроптала срещу това и дала съгласието си за събарянето на бащината й къща. От общината й предложили да запази терена и да го използва, както прецени за необходимо.

Изпълнителката получила и още едно предложение от строителна фирма да бъде обезщетена с апартамент в Кубрат. Но примата на българската естрада не приела и този вариант и преценила, че нищо вече не я свързва с родния край и е по-добре да прекъсне всякаква връзка с него.

Лили Иванова продала бащината си къща на строителен предприемач, който имал планове да построи търговски център на нейно място. На мястото на дома, в който родителите на изпълнителката вложили всичките си спестявания, вече се издига голяма постройка, която много скоро ще се превърне в търговски център.

В миналото съгражданите на Лили Иванова завиждали на семейството й най-вече за локацията на къщата им, която се намира в непосредствена близост с бившия партиен дом.

Към днешна дата местните не таят особено добри чувства към примата заради апатията към родния й край. Публична тайна е, че певицата рядко организира концерти в Кубрат и това е още една причина съгражданите й да не таят особено добри чувства към нея.

Нейните набори все още си спомнят, че в детските си години тя обичала да си играе в двора на джамията. Повечето от приятелите й били от турски произход и благодарение на това тя владее перфектно езика им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар