Стефан Данаилов разкри най-съкровената си тайна (Вижте коя е най-голямата му любов)

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов бил влюбен в Аня Пенчева, тя била тайната му греховна любов

Стефан Данаилов разкрива най-съкровената си тайна в биографичната си книга „Романът на моя живот”, която ще излезе навръх 75-годишният му юбилей.

Не съпругата му Мария, нито майката на единствения му син Ирен Кривошиева са жените на живота му. Ламбо признава, че актрисата Аня Пенчева е тайната му греховна любов.

Актьорът разказва откровено, че тяхната любовна история била истинска, а не само флирт. Аня била жената, която най-много обичал след Мери. Когато съпругата му разбрала за изневярата го преживяла много тежко.

Стефан Данаилов не крие, че след еуфорията настъпва и отрезвяване. Борела го съвестта и си задавал много въпроси. Готов ли е да започне живота си наново и трябвали да зарежеш един човек, за да продължиш напред с друг, предават от pik.bg.

Мастера пише за Аня, че била умно момиче. След един откровен разговор слагат край на връзката си. Професорът признава, че много е важно все пак кой се грижи за теб и кой ти пере гащите.

Самата Аня Пенчева преди няколко години сама проговори, че е имала любовна афера с легендарния актьор. Тя въпреки, че не спомена името му, но разтърси из основи арт средите с признанието си. Всички се досетиха кой е бил тайният й любим.

Из коридорите на Народния театър и днес се разказва как съпругата на Стефан Данаилов се срещнала в кафенето с Аня и на висок глас й заявила: „Аз съм жената”, а Аня, която била млада и неопитна успяла да промълви: „Той не ми е казвал, че има съпруга”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар