Появиха се снимки на Годжи от болницата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Музикантът си счупи крака

След като стана ясно, че Георги Милчев-Годжи бе приет по спешност в болницата, в медийното пространство се появиха и първи снимки от престоя му в лечебното заведение.

Както вече ви информирахме, Годжи бе приет в болница, след като си счупи крака. Така и не става ясно как се е стигнало до това положение, нито пък кой от двата му крака е пострадалият и какво е състоянието му.

Припомняме, че информацията за счупения крак на Годжи бе потвърдена от екипа на Слави Трифонов, който разпрати официално писмо до медиите. Колегите на бас китариста от „Ку-ку бенд“, както и останалите служители от екипа на Слави Трифонов, му пожелаха бързо възстановяване.

Годжи

Музикантът си счупи крака

Към момента Годжи се намира в плевенската болница „Свети Панталеймон“.
Това, което се вижда от снимката е, че придвижването му става с инвалидна количка. Всъщност макар да изглежда доста страшно, нещата далеч не стоят така. Истината е, че почти всички пациенти със счупвания използват инвалидната количка до момента, в който гипсират крака им.

В противен случай придвижването е доста трудно и болезнено. След гипсирането на крака, придвижването вече се осъществява с помощта на патерици. На Годжи ще му се наложи да се научи да се придвижва с помощните средства.

Обикновено най-трудната част за пациентите със счупване на крака, е да се научат да слизат по стълбите и да се качват по стълбите с патерици.
Тази задача не е сред най-лесните, но с течението на времето хората започват да свикват.

Времето, за което на бас китариста ще му се наложи да носи гипс е в зависимост от счупването. Така и не става ясно дали е наложително да му бъде правена операция или ще се размине само с гипсиране.

От снимката на Годжи обаче ясно се вижда, че музикантът не е изгубил присъствие на духа. Нещо повече – той дори намира сили да демонстрира широката си усмивка, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар