Кейт и Уилям чакат момиче? (Принцесата се издаде с тоалет и нова прическа)

Кейт и Уилям чакат момиче? (Принцесата се издаде с тоалет и нова прическа)
4.5 (90%) 2 votes

Кейт и Уилям чакат момиче, принцесата се появи в червено и с нова прическа

Кейт и Уилям очакват момиченце. Букмейкъри залагат, че принцесата е бременна с дъщеричка, след като се появи с празнична червена рокля. Въпреки че доскоро обличаше по-убити цветове, Кейт тези дни избра да носи червено. Което провокира съмнения, че май в кралското семейство ще има дъщеричка.

Нейно височество, освен това се появи с нова прическа. Тя се боядиса червеникавокестенява — стил, който доскоро избягваше. Връщането от тъмния шоколад към по-светлите нюанси на кафявото, според мнозина е знак, че Катрин е бременна с момиченце.

Самата принцеса пази в тайна пола на бебето, но залозите са, че още една мъничка госпожица ще прави компания на принц Джордж. Първоначално слуховете бяха за близнаци, но Кейт продължава да изглежда твърде фина и елегантна за две бебета, както се твърдеше по-рано.

Междувременно букмейкърите залагат, дали Меган и Хари не бързат със сватбата заради предстоящо бебе. Двойката обяви, че ще се венчае през май, малко след рождения ден на принцеса Шарлот. Прибързаната сватба / само след 5 месеца/ провокира съмнения, че кралската двойка може би е благословена също с бебе. И всъщност бързат с венчавката, преди то да се появи на бял свят.

Самите Меган и Хари твърдо отричат да планират родителство скоро. „Първо сватбата, бебетата после“, бе категоричен принца. На това мнение е и баба му — кралица Елизабет, която изрично е предупредила двойката да не изпада в подобни неловки ситуации. По всичко изглежда, че все пак младоженката може и да се запъти бременна към олтара. Меган провокира тези си съмнения още при обявяването на годежа. А факта, че след това ловко криеше корема си, навя предположения, че с Хари скоро ще станат родители.

Кейт и Уилям чакат момиче

Кейт и Уилям чакат момиче

Още повече, че самият принц призна, че мечтае за голямо семейство и много деца като брат си. А годеницата му не изглежда да има против.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар