Резил! Десислава Радева с грандиозна излагация (ФОТО)

Гласувайте за статията

Съпругата на президента отново разбуни духовете

Съпругата на държавния глава Румен Радев – Десислава Радева отново стана за резил и изложи държавата ни.

Всеизвестен факт е, че Десислава Радева придружава президента по време на визитата му във Франция.
От снимките от събитието сте вижда ясно, че съпругата на президента се е пуснала по жилетка и то на официална среща.

Нещо, което е в пълен разрез с етикета.
Това се е случило по време на срещата на Румен Радев с кралски особи, сенатори и висши управленци. Всички мъже на срещата са облечени в костюми и вратовръзки, а дамите, сред които бе забелязана и бившият президент на ЮНЕСКО – Ирина Бокова – в стилни рокли с дължина до коляното и гарнирани с перлени бижута.

Десислава Радева

Съпругата на президента отново разбуни духовете

Този път обаче Десислава Радева надмина дори и себе си в демонстрацията си на скромност.
Потребителите на социалните мрежи са категорични, че бабичките около Десислава Радева изглеждат 100 пъти по-представително. Освен това се чудят какво да я правим „тая първа ли последна ли дама“… не липсват и коментари, в които потребителите заявяват в прав текст, че сякаш са я хванали от гората.

Мнозина вече са на мнение, че Десислава Радева нарочно се облича по този провокативен начин, за да дразни хората с неуважението, което демонстрира към президентската институция и официалните лица, с които се среща.

Други пък посочват, че за съжаление очевидно и Румен Радев не може да й въздейства и го излага с облекло, сякаш е тръгнала на разходка из парка.
Един от потребителите на социалните мрежи дори посочва, чу винаги можеш да извадиш момата от село, но не винаги можеш да извадиш селото от момата и допълва, че това важи с пълна сила за Радева.

Не стига това, ами се държат и като влюбени тийнейджъри по време на официалните срещи. Вероятно ви е направило впечатление, че Румен Радев е хванал съпругата си за ръка, сякаш са на разходка или отиват на кино, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар