Веселин Маринов разби любовницата си Веселина Пеева! (виж тук)

Веселин Маринов разби любовницата си Веселина Пеева! (виж тук)
3 (60%) 3 votes

Определено Веселин Маринов не е сред щедрите любовници!

Веселин Маринов официално показа жената до себе си. Това изпълнителят на балади направи на концерта си в НДК преди една седмица. Той дори нае охрана за да пази гаджето му, като я настани и във Вип-местата.

Веселин Маринов

Веселин Маринов остави любовницата си със стара бракма

Но Веселина Пеева не се облагодетелствала от парите на певеца. Защото блондинката бе засечена да търкаля стара таратайка. Тя се возеше на Мерцедес, модел В-класа, произведен през далечната 2001-година.

Това возило не струва повече от два бона, разкриват сайтове за продажба на коли. И не само това. Изглежда новата любовница на Веско Маринов е скарана с хигиената. Защото возилото бе мръсно не само отвън, но и отвътре, видяха очевидци.

Как певеца е позволил неговата половинка да се излага с подобна стара бракма, питат феновете му. Няма да е заради липса на пари, подозират те. А защото Веско Маринов не се отличава с щедра ръка, макар и жената до него да му е скъпа, както твърди самият той.

Защото наскоро баладичният изпълнител се поглези със супер тузарска придобивка. Той си купи чисто нов джип, марка „Волво”. За който Маринов се е бръкнал с двеста бона. Но за гаджето си не иска да дава пари в кеш.

Веселина Пеева изглеждала и видимо разстроена, че кара подобна барака. Тя е работила и няколко месеца в Анталия като сервитьорка. Заедно с приятелката й Светлана Иванова. Същата е обявена за национално издирване от прокуратурата.

Причината е, че е лъжесвидетелствала в полза на любимата на Веско Маринов. Това не е първия случай, в който Веселина Пеева носи напитки и питиета срещу някой лев бакшиш. Родената в Добрич прелюбодейка е работила само и изключително като сервитьорка.

След това се запознава със съпруга си бизнесмен, на когото ражда две деца. Преди две години тя ги зарязва, като започва да върти любов с Веско Маринов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Веселин Маринов разби любовницата си Веселина Пеева! (виж тук)”

  1. Светлана Василева

    Дек. 05. 2017

    Колко ви плаща Иван Гочев да му публикувате измислените истории???Коя жена ще зареже добър,богат и уважаващ я съпруг? В Добрич ни е известен този алкохолик,че Веселина заряза милионеето.Освен да пие ,да пише статии и да си ч _ ка плеймейтките за друго едва ли става……тъжна история

  2. Светлана Василева

    Дек. 05. 2017

    сайт „Разкрития“ защо ми изтривате коментара?И аз искам да ви дам разкрития за ония алкохолик Иван Гочев от град Добрич.Или да му помогна – мога с много неща.

Добавете коментар