Потрес: Гери-Никол с рокля за 30 лева и ботушки за 2 500!

Потрес: Гери-Никол с рокля за 30 лева и ботушки за 2 500!
3.5 (70%) 2 votes

Гери-Никол направо утрепа с колосалната разлика и несходство в облеклото си!

Гери-Никол отново подразни феновете си. Скандалната певица се появи много различна в социалните мрежи. Варненката лъсна по скъпарски аксесоари и много евтина рокля. Този път целта на певицата не бе яката й дупара, нито нещо пищно и заголено по нея.

Гери-Никол

Гери-Никол се барна с рокличка от 20 кинта и ботуши от два и половина бона. Направо ум да ти зайде от стайлинга й

Тя реши да се покаже доста по-облечена и обрана. Но появата й в мрежата не остана без коментари. А вероятно целта на предизвикателната поп дива бе именно такава.

Изпълнителката демонстрира, че е доста умела в модата. И без страх може да съчетава ултра скъпи неща с доста по-евтини парцалки. Затова Гери-Никол е заложила на рокля от онлайн бутик.

Като цената на дрехата й не надвишава скромните, за нея, 30-40 лева за модела. Това поредно предизвикателство изненада онлайн потребителите. Както и феновете й, които са свикнали да виждат щерката на тати в много скъпи и елегантни модни облекла.

Скъпарските вещи обаче пак не липсват в цялостния й имидж. Защото собственичката на яката дупара се беше барнала с ботуши за 2500 лева.

Чепиците й са от марката на „Ив Сент Лоран”. Чантата й също бе от известният бранд на „Фенди”. За нея екстравагантната изпълнителка се е бръкнала с няколко хилядарки.

Тези тузарски аксесоари в съчетание с рокля от конфекцията показва, че за Гери-Никол стил цена няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Потрес: Гери-Никол с рокля за 30 лева и ботушки за 2 500!”

  1. Krasimir

    Ное. 28. 2017

    Роклята дори е по-хубава от ботушите
    (Цената не е важна)😘😘😘

Добавете коментар