Меган и Хари се сгодиха, кралица Елизабет официално ги благослови

Меган и Хари официално се сгодиха. Преди броени часове кралската двойка обяви годежа си, а кралица Елизабет публикува официален декрет, с който оповести новината. От двореца излязоха с официално изявление, в което съобщават, че "негово височество британският принц Хари и госпожица Меган Маркъл са официално сгодени". "Щастливи сме за двойката и им желаем много щастие". Меган Маркъл е първата американка, която ще стане част от британското кралско семейство. Тя и съпругът й ще живеят във "Вила Нотингам" в съседство с Кейт и Уилям, в двореца Кенсингтън. По закон, принц Хари трябваше да поиска официално разрешение от баба си, кралица Елизабет, за да се ожени за Меган. Това е третият път, в който принцът иска съгласието на кралицата, но този път най-накрая го е получил.

Претендентките

За сърцето на принц Хари се бореха Кресида Бонас и Челси Дейви. Дъщерята на южноафрикански петролен магнат, Челси Дейви е гост в двореца още от тийнейджърските си години. За съжаление обаче, връзките на баща й с президента на Зимбабве Робърт Мугабе й попречиха да стане принцеса. След повече от 7 години събирания и раздели, принц Хари се раздели с огромна тъга с нея. Самата Челси неведнъж е признавала, че се ужасява от ролята си в двореца. Затова и отказала брак. А и кралицата също отклонила молбата на внука си, да одобри съюза между двамата.

Танцуващата аристократка

Лейди Кресида Бонас изглеждаше приемлива за нова принцеса на Англия, но принц Хари повече се утешаваше с нея. На кралицата й дойде в повече фактът, че блондинката предпочита сцената на мюзикълите, пред това да се държи като принцеса. Възпитана като аристократка, Кресида изглеждаше идеалното попълнение за британския кралски двор. Залозите за годеж на двойката допреди две години бяха огромни. Преди блондинката да реши да се разходи по модния подиум и да лъсне на скандални кадри, заснети от бивше нейно гадже. След като се оказа и в компанията на някои от най-скандалните звезди на "Виктория Сикрет", известни с предпочитанията си към нежния пол, за влизането й в кралския двор, не можеше да става и дума. [caption id="attachment_534806" align="aligncenter" width="300"]Меган и Хари се сгодиха официално Меган и Хари се сгодиха официално[/caption] Що се отнася до Меган Маркъл, тя прояви жертвоготовност да се откаже от кариерата си в киното, само и само да стане принцеса. 36-годишната канадска звезда има един развод зад гърба си, но очевидно е узряла достатъчно за истински брак. И е намерила точния мъж в лицето на принц Хари.