Вижте за какво Енджи Касабие ще похарчи хонорара си от „ВИП Брадър“

Гласувайте за статията

Енджи Касабие взе решение за какво ще похарчи парите от „ВИП Брадър“

Енджи Касабие вече е решила за какво ще похарчи хонорара, който получи за участието си във „ВИП Брадър“. Красавицата сподели, че ще вложи спечеленото в обзавеждането на новия си дом.

Наскоро ливанката и нейният съпруг се сдобиха с луксозен имот, намиращ се в тузарски затворен комплекс в един от най-престижните столични квартали.

Брадърката сподели, че със съпруга й са имали спестени пари, но са загубили всичко при сделка за недвижим имот. Малко след като сключили брак, те решили да си купят апартамент в Ливан. Но за съжаление попаднали на измамници. Енджи Касабие е завела дело и се надява много скоро казусът да бъде разрешен в нейна полза.

Диетоложката не крие, че мечтае за голямо семейство. Но все още се страхува да забременее повторно след трагедията, която я сполетя.

Съпругата на Мистър Ливан загуби двете си близначки в шестия месец на бременността. Лекарска грешка се оказа причината за трагична случка. Но въпреки това тя не вини никой за случилото се и се надява никога повече да не преживява подобна драма.

Въпреки страха, който все още не е преодоляла, Енджи Касабие споделя, че двамата със съпруга й скоро ще подновят опитите си, пише Хот нюлс, позовавайки се на „Уикенд“.

Докато беше в Къщата, диетоложката на няколко пъти коментира желанието си да промени нещо във визията си. В разговор с Джулиана Гани тя сподели, че обмисля да се подложи на пластична операция след края на формата.

Ливанката не скри, че желае краката й да са по-дълги и би се подложила на операция, независимо от това колко болезнена е подобна процедура. Но очевидно тя се е отказала от това свое желание и е решила да вложи хонорара си в нещо много по-смислено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар