Енджи Касабие през сълзи: Страх ме е да забременея!

Енджи Касабие през сълзи: Страх ме е да забременея!
2 (40%) 1 vote

Диетоложката Енджи Касабие разкри най-големия си страх.

Енджи Касабие все още не е преживяла голямата лична драма, която сполетя нея и съпруга й преди около година. Тогава влюбената и бременна ливанка загуби две близначки след спонтанен аборт в шестия месец. И до днес тя обвинява лекарите, заради чиято грешка смята, че е загубила рожбите си.

Заради дълбокия белег, който загубата е оставил в съзнанието и сърцето й, Енджи Касабие все още не се чувства готова да забременее отново. Няма медицинска пречка това да се случи, но притеснението все още надделява на този етап. Все пак, диетоложката е категорична, че в близко бъдеще с мъжа й отново ще започнат да работят за поколение.

Както на нея, така и на него, най-съкровената мечта е да бъдат родители. А със сигурност тя ще се окаже по-силна от всеки страх. По пътя към, финалзирането на образа си на идеално семейство, Енджи Касабие и Мистър Ливан са се захванали да обзавеждат своя нов дом.

Енджи Касабие си мечтае за дете

Енджи Касабие си мечтае за дете

Двамата наскоро са закупили луксозен мезонет в затворен комплекс в София. Сделката се е случила след крупната имотна измама, която са преживели. Преди време бяха ужилени с крупна сума пари, предназначена уж за закупуване на жилище, пише hotnews.bg.

Сега Енджи Касабие ще вложи хонорара си от ВИП Брадър, за да направят новия си дом своя крепост. Двамата с ливанския й съпруг прекарват все повече време в България. А за в бъдеще то със сигурност ще се умножи. Нищо чудно именно тук един ден да отгледат и децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар